Florin Salam se află în stare de șoc! Au chemat preotul pentru o ultimă împărtășanie
Clipe teribile se petrec în aceste momente în familia artistului, după ce medicii nu-i mai dau nicio șansă de supraviețuire fratelui artistului, Nelu.


Fratele lui Florin Salam se află de mai bine de două luni de zile sub atenta supraveghere a medicilor. Ruda manelistului se află pe secția de Terapie Intensivă, după ce la începutul lunii august, când a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Nelu, fratele lui Florin Salam, se află de la acea vreme internat la secția de Terapie Intensivă de la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș din București.

În tot acest timp, Florin Salam nu și-a putut vizita fratele din pricina regulilor Spitalului, singura care l-a putut vedea fiind soția lui Nelu Salam. Familia s-a rugat neîncetat pentru o minune, pentru salvarea acestuia, mai ales că medicii în tot acest timp erau rezervați în privința revenirii pacientului. Florin Salam a făcut în tot acest timp, tot ce a depins de el pentru ca fratele său să își revină.

În urmă cu puțină vreme a veit din Austria o delegație de medici care a decis crunt: Singura șansă de salvare a fratelui lui Florin Salam este transplantul de plămâni. Din păcate, în acest moment, nici măcar transplantul nu mai este o soluție, starea lui Nelu Salam fiind extrem de gravă. Din acest motiv, astăzi, s-a luat crunta decizie de a-l scoate de la aparatele care îl ajutau să respire pe fratele lui Florin Salam, medicii capotând în privința salvării acestuia. Ba, mai mult, în jur de ora 13:30, la Spitalul Matei Balș a fost chemat un preot pentru o ultimă împărtășanie a lui Nelu, fratele lui Florin Salam.

Clipele prin care trece familia lui Florin Salam sunt teribile, dar muzicianul trebuie să fie puternic pentru restul familiei.