Gabriela Firea, primarul Capitalei, i-a mulțumit, în direct, premierului Ludovic Orban, pentru că i-a dat dreptate cu privire la faptul că „problemele majore ale Capitalei țin de implicarea Guvernului”.

„Domnul Orban, supărat că i s-a stricat JUCĂRIA”

„Am o vorbă de laudă pentru domnul Orban. Chiar va fi breaking news-ul zilei.

Cred că domnul Orban este supărat că i s-a stricat jucăria, că voia niște bănuți la buzunar pentru a cumpăra voturi cu primarii care au fugit de la noi la PNL.

Lauda este aici, și nu este nicio ironie. După patru ani de zile, în care am spus de câte ori am avut ocazia că problemele grave ale Capitalei nu au cum să fie rezolvate de către primarul general sau primarii de sectoare pentru că sunt probleme structurale și depind de ministere, care aparțin Guvernului, centura este la Ministerul Transportului, traficul sufocant, poluarea, gropile de gunoi sunt autorizate de ministerul Mediului, Elcenul, apa caldă, Guvernul, prin ministerul Energiei a ținut în revizie CET-urile, intenționat, ca Bucureștenii să se supere pe Gabriela Firea.

„Îi mulțumesc premierului că după patru ani…”

Deci domnul prim-ministru, și vreau să îi transmit mulțumirile mele în această seară, repet, nu sunt sarcastică, în sfârșit, ce spun eu de patru ani că dacă avem blocaje de la Guvern, a venit și a spus cu gurița lui, pentru că Dumnezeu nu doarme niciodată, senin la microfon: ”Problemele majore ale Capitalei țin de implicarea Guvernului”. Așa a spus. ”Recunosc că țin de implicarea ministerelor”. Îi mulțumesc premierului că după patru ani de zile mi-a dat dreptate”, a declarat Gabriela Firea, potrivit dcnews.

Nicușor Dan: Doamna Firea este incapabilă să colaboreze! Nu a venit în fața alegătorilor cu un rezumat real al mandatului său

Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei susținut de PNL și USR-PLUS, susține că actualul primar, Gabriela Firea, este „incapabilă să colaboreze” cu instituțiile statului astfel încât să rezolve problemele care îngreunează viața de zi cu zi a cetățenilor, făcând referire la problema apei calde cu care Bucureștiul se confruntă de ani de zile.