„Am luat toate măsurile. Bucureștenii pot veni fără grijă la vot”

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a publicat un material prin care explică exact cum se va desfășura votul la alegerile locale 2020 organizate pe 27 septembrie. Edilul îi asigură pe cetățeni că pot veni fără grijă la urne, pentru a-și exercita dreptul constituțional.

„Votul este esența democrației! Votul este un drept constituțional al fiecăruia dintre noi, câștigat prin multă suferință. Împreună cu toți colegii mei candidați la primăriile de sector, primari și viceprimari în funcție, am luat toate măsurile ca duminică, 27 septembrie, în București să se voteze în siguranță. Îi asigur pe toți bucureștenii că pot veni fără grijă la vot!”, scrie Gabriela Firea.

Firea: „Vă rog pe toți să veniți la vot”

Totodată, primarul Bucureștiului a adăugat faptul că la fiecare secție de votare vor exista măști, mănuși și dezinfectanți, pentru ca votul să se desfășoare normal, cu toate că este organizat în plină pandemie de coronavirus.

„O simplă mască şi un dezinfectant ne ajută să mergem la vot fără riscuri. La fiecare secţie de votare veţi găsi măşti, mănuşi şi dezinfectanţi. Condiţiile sunt asigurate astfel încât votul să decurgă aproape normal, chiar dacă sunt condiţii de pandemie. Vă rog pe toţi să veniţi la vot, este foarte important să ne împlicăm împreună pentru soarta oraşului nostru” , a declarat Gabriela Firea în videoclipul respectiv.

Gabriela Firea, despre Podul Ciurel: „Despre acest proiect se spune în mod nedrept că nu duce şi nu va duce nicăieri”

„Despre Podul Ciurel se spune în mod nedrept că nu duce şi nu va duce nicăieri”, este de părerea Gabriela Firea, explicând că acest proiect a fost gândit acum 14 ani, în 3 etape. Primarul Capitalei spune că administrația pe care o reprezintă a finalizat prima etapă.

Gabriela Firea a venit cu explicații în ceea ce privește Podul Ciurel – Nod Virtuţii , după ce premierul Orban a afirmat despre acest proiect că duce de nicăieri spre nicăieri.