Candidatul PMP la Primăria Sector 1, Ioana Constantin, a postat un mesaj de susținere pentru Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook, spunând că „voturile se câștigă, democrația înseamnă competiție, lumea liberă înseamnă concurență.” De asemenea, Ioana Constantin mai scrie că „DREAPTA înseamnă COMPETIȚIE. De asta oricâte alianțe ați face nu aveți cum să deveniți vreodată de dreapta!”

Ioana Constantin: Traian Băsescu este cea mai bună soluție pentru București

Ioana Constantin critică alianța făcută între PNL și USR-PLUS, spunând că „văicăreala asta continuă a stângii temporar de dreapta că le ia cineva voturile și le ia cineva șansa de a câștiga primăriile din București și din țară a devenit obositoare.”

Aceasta mai scrie că „ Traian Băsescu este cea mai bună soluție pentru București.”„Văicăreala asta continuă a stângii temporar de dreapta că le ia cineva voturile și le ia cineva șansa de a câștiga primăriile din București și din țară a devenit obositoare. Voturile se câștigă, democrația înseamnă competiție, lumea liberă înseamnă concurență.

Un vot pentru Traian Băsescu e un vot pentru București. Traian Băsescu nu s-a plâns, dragă Nicușor Dan și USR Plus, că era grea competiția cu Adrian Năstase, cu Mircea Geoană, cu mafia aia dură PSD din anii 2000 și 2004. Traian Băsescu s-a bătut și a câștigat alegerile. Traian Băsescu a pus țara asta pe un drum de unde nu au mai putut-o întoarce psd-iștii, oricât s-au străduit. De asta, nu există comparație între voi și Președintele Traian Băsescu. De asta, nu există comparație între noi și voi. Iar Traian Băsescu este cea mai bună soluție pentru București. Firea e pistol cu apă pe lângă ce a însemnat Adrian Năstase. Doar că orgoliile voastre de Goe răsfățați au omorât o alianță care putea să scoată PSD din primării.Iar noi la PMP am învățat de la Președintele acesta care și-a iubit și își iubește țara să ne luptăm pentru fiecare vot, pentru oameni, pentru România.Așa că, dragă Nicușor, dragă Clotilde, dragi USR-iști, e competiție! La București, în sectorul 1, în fiecare sector și în fiecare județ. Voturile se câștigă. Meciul se joacă până la final. Bucureștiul tot a fost clădit de oameni care au luptat, nu care au stat și s-au văicărit ca niște Goe răsfățați.DREAPTA înseamnă COMPETIȚIE. De asta oricâte alianțe ați face nu aveți cum să deveniți vreodată de dreapta!”

Ioana Constantinacum 3 ore

Văicăreala asta continuă a stângii temporar de dreapta că le ia cineva voturile și le ia cineva șansa de a câștiga primăriile din București și din țară a devenit obositoare. Voturile se câștigă, democrația înseamnă competiție, lumea liberă înseamnă concurență.

Un vot pentru Traian Băsescu e un vot pentru București. Traian Băsescu nu s-a plâns, dragă Nicușor Dan și USR Plus, că era grea competiția cu Adrian Năstase, cu Mircea Geoană, cu mafia aia dură PSD din anii 2000 și 2004. Traian Băsescu s-a bătut și a câștigat alegerile. Traian Băsescu a pus țara asta pe un drum de unde nu au mai putut-o întoarce psd-iștii, oricât s-au străduit. De asta, nu există comparație între voi și Președintele Traian Băsescu. De asta, nu există comparație între noi și voi. Iar Traian Băsescu este cea mai bună soluție pentru București. Firea e pistol cu apă pe lângă ce a însemnat Adrian Năstase. Doar că orgoliile voastre de Goe răsfățați au omorât o alianță care putea să scoată PSD din primării.

Iar noi la PMP am învățat de la Președintele acesta care și-a iubit și își iubește țara să ne luptăm pentru fiecare vot, pentru oameni, pentru România.

Așa că, dragă Nicușor, dragă Clotilde, dragi USR-iști, e competiție! La București, în sectorul 1, în fiecare sector și în fiecare județ. Voturile se câștigă. Meciul se joacă până la final. Bucureștiul tot a fost clădit de oameni care au luptat, nu care au stat și s-au văicărit ca niște Goe răsfățați.

DREAPTA înseamnă COMPETIȚIE. De asta oricâte alianțe ați face nu aveți cum să deveniți vreodată de dreapta! 

#Nevedemlaurne

1783526