Marcel Ciolacu afirmă că deputatul de Argeş Cătălin Rădulescu, poreclit ”Mitralieră”, ce a fost exclus recent din PSD, nu mai are loc în partid în acest moment.

„Fostului meu coleg îi urez sănătate, succes. Din punctul meu de vedere, vă spun foarte clar, domnul Rădulescu, în acest moment, nu are ce să mai caute în interiorul Partidului Social Democrat”, a declarat Ciolacu sâmbătă, la Piteşti, în cadrul unei conferinţe de presă, citată de Agerpres.ro.

Senatorul Roxana Paţurcă şi deputaţii Adrian Todor, Cătălin Rădulescu şi Dan Ciocan au fost excluşi din PSD, pe 1 septembrie, pentru că au lipsit de la şedinţa de plen comun a Parlamentului în care trebuia să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură.Decizia excluderii celor patru a fost luată de Comitetul Politic Naţional al PSD.

Ce spune deputatul Cătălin Rădulescu despre excluderea din partid

Deputatul Cătălin Rădulescu a oferit o reacție la câteva zile după ce a fost exclus din PSD.Rădulescu zis „Mitralieră” face acuzații grave la adresa unor membri de partid. Deputatul spune că adevăratele motive ale sxcluderii sunt legate de faptul că acesta ar fi sesizat „existenţa unui grup mafiot, format din masoni, dar care aveau şi calitatea de informatori sau ofiţeri acoperiţi ai serviciilor şi care îl înconjuraseră pe Liviu Dragnea”, grup din care ar face parte, între alţii, Marcel Ciolacu, Mihai Tudose, Claudiu Manda, Olguţa Vasilescu, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu şi Mihai Fifor.

Rădulescu: Olguţa Vasilescu, fericita deţinătoare a unei vile în Craiova (şi nu numai), împreună cu «coloratul» Manda

Nici Olguța Vasilescu și soțul acestiea Claudiu Manda n-au scăpat de criticile lui Mitralieră:

„Olguţa Vasilescu, fericita deţinătoare a unei vile în Craiova (şi nu numai), împreună cu «coloratul» Manda (protectorul clanurilor de interlopi craiovene), e cea care pe rând ba a fost ministru muncii, viitoarea naşă a lui Liviu Dragnea, şefa de campanie a Vioricăi Dăncilă (tare campanie finalizată cu pierderea alegerilor), unul din Orchestratorii căderii guvernului PSD Dancila la moţiune şi mai nou vicepreşedinte in gruparea Ciolacu; aceasta individă (de care Vadim şi alţii aveau ce povesti, dar şi Codrin) a fost cea care a încercat sa îl impună pe beţivul notoriu Manzana ca preşedinte al PSD Arges pe timpul lui Liviu Dragnea, Dragnea opunându-se categoric şi reuşind împreună cu Stănescu şi Ciolacu la alegerile din 2020″, spune deputatul.