Primarul din Sângeorz Băi, care și-a umilit fiica de 14 ani, încearcă să distragă atenția de la tratamentul pe care i l-a aplicat fetei, acuzându-i pe rivalii politici că se implică în situația lui familială.

Primarul Traian Ogâgău, care și-a pus fiica în vârstă de 14 ani să stea dezbrăcată cu mâinile la perete, a postat un mesaj pe Facebook prin care îi întreabă pe rivalii politici de ce îi atacă familia.

În ciuda faptului că organizația PNL din Bistrița Năsăud s-a dezis de el, Ogâgău a postat imagini cu sigla partidului, lăudându-se cu faptul că un cartier ar urma să fie asfaltat și să aibă canalizare.

Primarul Ogâgău: Vedeți-vă de viața și familiile voastre și să NU amestecăm lucrurile

„Radule, Suciule, ALIANȚA, ce aveți aveți cu mine, dar ce aveți cu Traiana, cu fata mea, cu ce v-a greșit ea, cu copiii și familia mea??? Rușine IMPOSTORILOR!!!

De o lună circulă filmulețul prin oraș nemernicilor!!!

AMR 10 ZILE, zece zile în care ne putem aștepta la orice dragii mei!!!

Cartierul Peste Apă prinde contur în drumul inevitabil spre normalitate, spre utilități și asfaltări dragii mei, asta prin proiectele implementate de către mine și echipa mea.

Comentacii fake, înafara sângeorzenilor și celor care mă cunosc, nu mă interesează, vedeți-vă de viața și familiile voastre și să NU amestecăm lucrurile!!!

Dragii mei, în această campanie electorală se întâmplă și se vor întâmpla multe, o să vă cruciți ce pot cei de la PSD în frunte cu Radu și Daniel.

Noi vorbim despre fapte nu despre copiii sau familiile noastre, despre oameni și ceea ce îi privește DIRECT, despre realizări și viziuni, despre viitorul acestei comunități!

Nu venim în fața dumneavoastră cu bârfe despre alții, DEȘI, ATENȚIE, AM PUTEA, dar nu o facem, nu e normal, noi venim cu realizările din ultimii patru ani, după 16 ani de ruinare a acestui oraș de către cei ce tocmai încearcă să vă MANIPULEZE, adică PSD.

Să vă fie rușine!”, a postat Traian Ogâgău pe Facebook.

Polițiștii din județul Bistrița-Năsăud fac cercetări in rem pentru rele tratamente aplicate minorului în cazul primarului din Sângeorz Băi, care și-ar fi umilit fiica în vârstă de 14 ani.

Liberalii se dezic de primarul Ogâgău

Premierul Ludovic Orban a declarat, referitor la acest caz, că este categoric împotriva oricărui comportament agresiv, cu atât mai mult față de un minor și cu atât mai mult față de un copil.

„Dezavuez un astfel de comportament. Nu-l mai prezentați. A fost primar liberal. El nu candidează din partea PNL. În mod evident, e un comportament total împotriva oricărei norme legale și de bun simț”, a spus Orban.