Andrei Caramitru, fostul consilier al lui Dan Barna, a scris, miercuri, pe Facebook, un mesaj jignitor la adresa primarului general al Capitalei, Gabriela Firea. Caramitru o numește pe Firea „panaramă” sau „rebut de om”.

„Dacă as fi in locul lui Nicușor Dan – as anunța ceva AZI. Primul contract semnat va fi cu o firmă străină, total independentă și imposibil de influențat, care sa facă un audit anti-coruptie in PMB. Toate contractele luate la puricat, identificat circuitul banilor.

Raportul va fi făcut public. Și – pe baza asta – TOȚI din administrația Firea in frunte cu panarama, cu țața penală, cu rebutul ăsta de om, o să ajungă la pușcărie.

„Aș promite ca voi face totul sa o bag in pușcărie și pe ea și pe toți din jurul ei”

Atât. Aș promite ca voi face totul sa o bag in pușcărie și pe ea și pe toți din jurul ei. Ca o sa plăteasca pentru tot ce a făcut împotriva oamenilor din orașul ăsta distrus și furat”, a scris pe Facebook Andrei Caramitru.

Derapajul lui Caramitru vine în contextul în care Gabriela Firea și Nicușor Dan se luptă umăr la umăr pentru câștigarea fotoliului de primar al Capitalei. Între cei doi este un adevărat război în prezent!

De exemplu, candidatul dreptei la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a declarat, din nou, că primarul în funcție Gabriela Firea este un fel de „Elena Ceaușescu” a zilelor noastre, pentru că în București există o discrepanță foarte mare între ce a făcut Gabriela Firea „și ce pretinde ea că este”.

„Dacă dorește, pot să o numesc Elena Ceaușescu, pentru că seamănă foarte mult ca personaj”

„Dacă dorește, pot să o numesc Elena Ceaușescu, pentru că seamănă foarte mult ca personaj (…) Nu am văzut, de la Elena Ceaușescu până acum, o discrepanță mai mare între conținutul unui personaj și ce se spune despre acest personaj, pentru că este și o discrepanță mai mare între ce a făcut un om politic și ce pretinde că ar fi făcut. Pot să îi spun Elena Ceaușescu de acum înainte”, a declarat Nicușor Dan, candidatul PNL – USR PLUS la Primăria Capitalei, joi seară la Realitatea Plus, referindu-se la Gabriela Firea!