Iubita fostului lider PSD Liviu Dragnea, Irina Tănase, spune că este „foarte probabil”, ca ei să se căsătorească și că au discutat și despre copii.

Tănase a declarat hotărâtă, într-o emisiune televizată, că se va căsători cu Liviu Dragnea. „Am vorbit de asta și înainte de condamnare. Noi am discutat subiectul acesta și probabil că se va și întâmpla la un moment dat”, a adăugat Irina Tănase despre relația cu Liviu Dragnea, închis la Penitenciarul Rahova.

Întrebată dacă au discutat și despre copii, Irina Tănase a răspuns că da, fără să ofere alte detalii. Referitor la motivele pentru care i-a rămas alături lui Liviu Dragnea, deși acesta este încarcerat, Irina Tănase a răspuns: „Dragostea și faptul că eu știu că Liviu este nevinovat!”.

Diferența de vârstă nu reprezintă un impediment: „Știm cu toții că există o diferență de vârstă (n.r. 58 de ani respectiv 27 de ani) și toată lumea o să comenteze asta. Nu am o problemă. Noi ne înțelegem foarte bine, ne completăm. Voi fi atacată pentru afirmațiile pe care le fac, prin prisma diferenței de vârstă. Deja știm cu toții că există o diferență de vârstă și toată lumea o să comenteze asta. Nu am o problemă. Chimia care există între doi oameni nu poate fi explicată”.

Liviu Dragnea ispășește o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani și 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman Pe 27 mai 2019, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat definitiv pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia de condamnare a fost luată de patru dintre cei cinci membri ai completului.

Pe 21 august, Curtea de Apel București a decis să respingă contestația făcută de Liviu Dragnea, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Soluția fiind definitivă, fostul lider PSD va rămâne în Penitenciarul Rahova. Totodată, Liviu Dragnea a depus, pe 27 august, două acțiuni la Judecătoria Sectorului 5, prin care a contestat interdicţia dreptului de a mai munci la atelierul Penitenciarului Rahova.

Anterior, pe 25 iunie, jurnalista Anca Alexandrescu a realizat primul interviu cu Liviu Dragnea de când fostul lider PSD a fost închis. După difuzarea interviului, lui Liviu Dragnea i-a fost interzis dreptul de a mai munci în Penitenciarul Rahova.