Agresorul este nepotul unui fost prefect şi parlamentar

Un incident sângeros petrecut în Argeş s-a încheiat cu reţinerea unui adolescent de 16 ani. Puştiul este fiul unei cunoscute judecătoare şi nepotul social-democratului Constantin Tămagă, fost prefect şi senator de Argeş.

Violenţele, petrecute joi seara, au izbucnit pe fondul unor discuţii contradictorii între prieteni. Unul dintre puşti l-a tăiat pe un tânăr în zona gâtului, iar pe un altul în zona toracelui.

„În ziua de 10 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi cu privire la un conflict între mai mulţi minori, în cadrul căruia doi dintre aceştia au suferit leziuni.

Agresorul, în vârstă de 16 ani, a fost identificat la scurt timp de către poliţişti şi condus la sediul poliţiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

După administrarea probatoriului, poliţiştii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au reţinut pe minor pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie propuse măsuri preventive”, a precizat, vineri, Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Tânărul este nepotul unui cunoscutului om politic argeşean (foto), respectiv fiul unei judecătoare.

Cercetările sunt în curs şi se desfăşoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti