Președintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu acuză Guvernul Orban că, de când a venit la putere, nu are decât un singur scop și anume câștigarea alegerilor.

Tensiunile cresc și mai mult între PNL și PSD. Noi acuzații apar în presă legate de scopul pe care PNL încearcă să îl atingă încă de când a venit la guvernare.

Liderul  PSD, Marcel Ciolacu, susține că singurul scop al guvernului condus de Ludovic Orban este organizarea alegerilor, și că doar pentru acest scop a lucrat Executivul Orban în tot acest timp.

Ciolacu a lansat un val de acuzații la adresa PNL chiar pe pagina sa de Facebook.

De când a venit la putere, Guvernul Orban nu a avut decât un singur scop: totul pentru alegeri!

Nu au intenționat nici un moment să guverneze țara, iar rezultatele se văd: măsuri aberante în numele gestionării pandemiei, dispreț și dezinteres total față de adevăratele probleme cu care se confruntă românii, economie distrusă, agricultură lăsată în voia sorții, venituri din ce în ce mai mici pentru români.

În schimb, principala lor sarcină a fost punerea tuturor resurselor statului la dispoziția PNL și blocarea oricărei acțiuni sau măsuri, initiate de PSD, oricât de bune ar fi fost ele!

Proiectul de dezvoltare și regenerare urbană a Sectorului 5, inițiat de primarul nostru, Daniel Florea blocat de Guvern, prin preluarea terenului de 100 de ha, spre stupefacția partenerilor internationali, BERD și Băncii Mondiale, finanțatorii proiectului!

Tot în Sectorul5, proiectul de dezvoltare și regenerare urbană a zonei Ferentari prin transformarea celor 7,4 KM de cale ferată dezafectată într-un bulevard cu patru benzi și cu tramvai  atacat la CCR chiar de președintele Iohannis!

Pasajul Doamna Ghica, derulat de Primarul General Gabriela Firea atacat și întarziat sistematic de prefectul liberal și de șefii Inspectoratului de Stat în Construcții, la comanda directa a PNL București!

Toate aceste manevre josnice arată disperarea PNL. Pe 27 septembrie, bucureștenii le vor da o lecție pe care o vor ține minte mult timp: cine seamănă vânt, culege furtună!”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.