Amândoi au învățat un singur lucru în politică: fuga / Cumperi, dar mai și fă ceva, frate!”

Fostul președinte Traian Băsescu, candidat acum la Primăria Capitalei, a declarat, joi, că cei doi candidați principali la PMB, Nicușor Dan și Gabriela Firea, nu au nimic în cap atunci când vine vorba de administrarea Capitalei.

„Din punctul meu de vedere campania la București este un fals. Dacă vrei să afli definiția disprețului pentru electorat te uiți la campania electorală din București.

Firea fuge de orice întâlnire, și Nicușor Dan, ei merg pe votul politic. Iar bucureștenii dacă vor da un vot politic, vor avea parte de politică încă patru ani.

„N-am văzut încă o lașitate mai mare decât cea de la București”

Uitați-vă la campania pentru Londra, Paris, Budapesta, candidații se confruntă în păreri în puncte de vedere, la noi, candidații care au în spate cele mai mari partide fug de orice confruntare.

N-am văzut încă o lașitate mai mare decât cea de la București. Candidații fug și așa vor face când vor da din greu și în București. Nici unul dintre ei nu poate pune degetul pe ceva ce au făcut în București. Dacă vă uitați, toată lumea cumpără tablete, aparaturi, dar îi duc pe bucureșteni în spitale fără să aibă o politică de reducere a poluării, fără să aibă o politică de fluidizare a traficului, de creștere a calității vieții, ei au o politică de a cumpără. Dar și fă ceva, frate, nu numai cumpăra.”

Fostul președinte al României i-a atacat în continuare pe principalii candidați la PMB.

„Nicușor Dan i-a dat o întâlnire doamnei Firea la primărie. Bănuiesc că nu mă oprește nimeni dacă mă duc și eu”

Nicușor Dan i-a dat o întâlnire doamnei Firea la primărie. Bănuiesc că nu mă oprește nimeni dacă mă duc și eu să discut despre București, să le spun ce trebuie făcut, pentru că nu au nimic în cap.

Până în ultima clipă le voi spune bucureștenilor că dacă vor da un vot politic și nu unul pentru experiență, vor avea politică încă patru ani.

Când ai un primar care cumpără în 2019 400 de autobuze diesel eu nu l-aș mai alege nici măcar președinte de scară de bloc.

În loc să extinzi liniile de tramvai și de troleu, ca să diminuezi poluarea”

Candidatul PMP acuză Guvernu de corupție!

„Este corupția cât casa în curtea Guvernului Orban, nu este posibil să dai contracte la niște SRL-uri.

Bucureștenii nu pot scăpa de nebunia traficului,  dar să se reducă nebunia traficului se poate. Sunt de făcut pasaje subterane în intersecții

Oprescu nu a fost preocupat de fluidizarea traficului, iar doamna Firea a avut ca obiectiv să aducă tot Voluntariul în Primăria Capitalei și să facă 22 de companii și să cumpere. Orice prost cumpără (…)

Primul lucru care trebuie făcut este problema gunoaielor, trebuie angajat un contract de 300 de milioane de euro pentru uzina de procesare a gunoiului menajer. Și se produce cu gunoaiele energie electrică”