Candidatul PMP la Primăria Sectorului 1, Ioana Constantin, a ieșit public cu o serie de nemulțumiri, atipice pentru cum ne-am obișnuit să fie “lupta” politică din ultima periodă. Aceasta dorește o luptă dreaptă unde cetățenii să aibă de cîștigat și doar atât Oficialul PMP atrage atenția asupra practicilor și a intereselor a doi candidați la Sectorul 1 și vine cu un discurs punctual despre aceștia. “Cer respect pentru Sectorul 1”
“Nici Clotilde Armand, nici primarul PSD Tudorache nu sunt pe lista de consiliul local pentru sectorul 1. De altfel, candidatura lui Clotilde Armand este doar pentru că are polițe de reglat din 2016. Nu e o candidatură pentru sectorul 1, ci una personală. De altfel, a renunțat la postul de consilier local pentru un mandat la Bruxelles și nu are în intenție să plece nici acum din Parlamentul European. La fel, primarul PSD în funcție crede că va recâștiga 100% primăria. Același nivel de aroganță, specific stângii, chiar dacă unii se revendică de dreapta. A coborât atât de jos nivelul dezbaterii în sectorul 1 încât pare că Vanghelie candidează la sectorul 1. Sau poate chiar candidează?! E doar răfuială politică, fără respect pentru Sectorul1, întreținută de ambele partide ale stângii – PSD & USR.”, a punctat Ioana Constantin.
Ioana Constatin mai trage un semnal de alarmă pentru cetățenii Sectorului 1, în ideea că Sectorul cel mai avut al Capitalei nu înseamnă doar zona Centrală, sau locuitorii din aceste străzi. Iar ieșitul în stradă pentru dialog cu votanții trebuie făcut în absolut toate cartierele Sectorului 1, nu doar în zonele “roșii”
“Cât despre dialogul real cu cetățenii, nici nu poate fi vorba. Amândoi au acțiuni în stradă doar în anumite zone, bine controlate, atent organizate.
Realitatea e că sectorul 1 e în fiecare cartier, de la Romană la Străulești, din Chitila în Dorobanți, din Bucureștii Noi pe Banu Manta și Titulescu, din Băneasa în Pajura, de pe Ion Mihalache la Cișmigiu, de pe Grivița la Herăstrău.

Eu și colegii mei din Partidul Mișcarea Populară Sector 1 am ales să facem campanie pe bune, în stradă, cartier cu cartier. Din respect pentru fiecare cartier, din respect pentru sectorul 1. Candidez din respect pentru sectorul care m-a crescut, cu respect pentru fiecare cartier.

După 2016, Sectorul 1 s-a degradat puternic, proiectele începute de administrația Chiliman au continuat anemic sau au fost uitate în sertarele Primăriei. Avem o administrație slabă, care nu a reușit să mențină nici dialogul cu locuitorii sectorului, dar nici ritmul de dezvoltare și creștere a calității vieții dinainte de 2015.

PMP nu va intra în nicio răfuială politică. Avem un singur obiectiv: să creștem calitatea vieții în sectorul 1. Iar asta se poate face doar dacă scoatem PSD din administrație”, a conchis candidatul PMP.