La puţin timp după ce în presă s-a propagat zvonul despre faptul că Elena Udrea ar fi însărcinată, partenerul ei oferit primele reacţii.

Astfel, Adrian Alexandrov a vorbit fără rezerve despre acest subiect într-o emisiune la Antena Stars, spulberând tot misterul.

Partenerul celei care a în perioada decembrie 2009-februarie 2012 a fost ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului a declarat:

Elena Udrea nu este gravidă. E prea multă iubire momentan pentru Eva, ca să existe un alt bebe. Dar nu spunem nu, poate peste un an sau doi…”

Elena Udrea a născut-o pe Eva Maria la data de 20 septembrie 2018, astfel că peste 11 zile urmează aniversarea primilor 3 anişori ai micuţei.

Fosta candidată la preşedinţia României (n.r. – în 2014, din partea PMP) şi Adrian Alexandrov sunt împreună din iunie 2016, când cei doi au început să iasă împreună.

Iată ce declara Elena Udrea în urmă cu doi ani despre începuturile poveştii de dragoste cu seducătorul Adrian Alexandrov, într-un interviu pentru revista VIVA!:

„Ne știam de ceva vreme din vedere, ne mai întâlneam la sala de sport, ne salutam, dar cel puțin eu nu șiam nici măcar cum îl cheamă.

Ne-am întâlnit întâmplător, după un timp, în oraș, pe la sfârșitul lui iunie 2016. Eu tocmai ieșisem din cealaltă relaţie (n.r. – Valentin Chifu, pe care l-a cunoscut după divorţul de Dorin Cocoş).

Eram deci singură și deschisă către un nou început. Am schimbat câteva cuvinte, mi-a dat cartea lui de vizită, iar în zilele următoare am băut o cafea împreună și cam ăsta a fost debutul nostru în calitate de cuplu.”

Începută în iunie 2015, relaţia cu Valentin Chifu n-a durat decât până în primăvara anului 2016.

Eu sunt o persoană care crede în dragoste. El este omul care s-a aflat alături de mine în cea mai grea perioadă a vieţii mele într-un moment în care prieteni vechi au ales să se îndepărteze, să se dezică de mine.

A fost la mine în vizită, la arest, şi m-a susţinut permanent. Valentin este un bărbat din popor, cum ar spune unii.

Nu are averi de milioane, nici maşini scumpe, nici părinţi bogaţi şi nici relaţii la nivel înalt.

Cunoaşte foarte bine ce înseamnă traiul modest, mai ales că în urma cu câţiva ani, locuia cu chirie.

(…) Ne-am despărţit. Eu şi Valentin nu mai suntem împreună. Asta e! Am rămas însă prieteni, locuim în acelaşi cartier, la un bloc distanţă”, declar Udrea .