Traian Băsescu mai vrea să fie încă o dată primar al Capitalei. Fostul șef al statului a declarat, în exclusivitate, la România TV, că nu intenționează să se retragă din cursa electorală pentru Primăria Bucureștiului. Traian Băsescu a mai afirmat că zvonurile legate de retragerea să din competiție nu sunt decât niște minciuni aruncate pe piață media pentru a debusola alegătorii.

Traian Băsescu a ținut să dea și un răspuns concis la speculațiile care circulă pe piață, el afirmând că ele sunt lansate de niște lichele politice către presă.

Sunt zvonuri lansate de niște lichele politice către presă”

„Vreau să va dau răspunsul, sunt zvonuri lansate de niște lichele politice către presă. Capul acestei rețele este Ludovic Orban, am știut cu 5 zile înainte. Eu nu-s nici Victor Ponta să fug când arde o discotecă, nici să fug când sunt 10.000 de oameni în stradă. O să-mi duc crucea până în ultimul minut al campaniei. Ar vrea ca Bucureștiul să nu aibă un primar cu experiență pe care o am eu. Lor le folosește de fapt”, a declarat fostul preşedinte.

Am intrat în această competiţie cu un singur obiectiv – să câştig”.

Traian Băsescu a mai spus că „am intrat în această competiţie cu un singur obiectiv – să câştig”.

„Am făcut bucureștenilor o oferta de la experiență unui om care știe ce să facă. Dacă e să câștig bine, dacă nu eu nu sunt că Ludovic Orban să nu am job. Nu sunt un om care dacă nu câștigă nu am din ce trăi”, a mai spus Traian Băsescu, care a completat că este „exclus să mă retrag”.În cursa pentru Primăria Capitalei s-au înscris independentul Nicușor Dan, susținut de PNL și USR-PLUS, Gabriela FIrea, susținută de PSD , Traian Băsescu, susținut de PMP și Călin Popescu Tăriceanu, susținut de ALDE. Nu este exclus ca pe ultima sută de metri  să mai apară candidaturi sau alți candidați să se retragă, potrivit romaniatv.net.