Gabriela Firea a avut o primă reacție după ce în presă a apărut informația că Dana Budeanu îl susține pe primarul General al Capitalei pentru că ar candida pe listele PSD. Edilul susține că nici nu se pune problema de așa ceva și subliniază că dacă ar fi fost vorba despre alt candidat ar fi fost un lucru pozitiv această susținere.

E chiar de râs realmente. Vă dați seama cum aș fi putut eu să propun, în perioada alegerilor europarlamentare, pe vremea lui Dragnea, că atunci s-au desfășurat acele alegeri, să așeze pe lista PSD București, pe Dana Budeanu sau pe oricine altcineva. Relațiile tensionate dintre mine si domnul Dragnea, vă dați seama cum mă puteam duce să zic de Dana Budeanu să fie pe locurile eligibile.

Asta arată ce maninpulare ieftină a făcut acest ziar astăzi. E păcat, pentru că e un ziar de prestigiu și un brand practic național și să vii cu astfel de minciuni și să împroști în așa manieră în spațiul public. Eu abia am timp să mă văd cu propria familie vă dați seama, familia mea spune că vin acasă ca la propriul hotel. E un sentiment bizar. Dacă un candidat e susținut fățiș de o personalitate, e de bine. Eu sunt în această situație complet nedreptățită.”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.