Campionul k1 a atac dur la institutiile statului si Pnl .

Primaria Piatra Neamț , Consiliul Local Piatra Neamț, “alocheaza “ ( propagheaza” Raluca Turcan ,
https://www.dictie.ro/vicepremierul-raluca-turcan-propagheaza-cuvinte-noi-in-limba-romana-vezi-video/) , poziția 6, 30.000 Lei pentru Gala DFS, cică societate NON Profit?! Un contract cu o asociatie, care totusi face bani la greu, in buzunarul lor, show ieftin.

Asociatia Cultural Artistica Vatra Neamului, cere 35000 lei, primeste 16.000 Lei

Asociatia Nevăzătorilor din România, cere 5525 lei, i sa da 3000 Lei

Uniunea Pensionarilor cere 20.000 lei, i sa da 10.000 Lei. NU sunt importanți batranii!???

Asociatia Culturală Star , de ziua zâmbetului a copiiilor, cere 25130,00 lei, i se da 7000 Lei,!

Festivalul pentru Copii si Tineret, cere 16.500,00 lei si primeste 7000,00 Lei.

Fundația Boxul Nemteam, cere 16800 Lei, nu primeste niciun leu!

Cititi lista, ca o postez, sa vedeti, cum o organizație, cică NON profit, primesc bani publici, avand in vedere ca Morosanu este membru PNL si candidează la PNL! Ca 45000€, alocati si încasați. Asa , ca unii din Gașca PNL sunt șmecheri.

Consiliul Județean Piatra Neamț alocheaza, pentru DFS 170.000,00 Lei, bani publici, pentru o gala mediocra! In total se alocheaza 200.000, 00 Lei (ca 45000€ Curs valutar 2018) Consiliul Local si Consiliul Județean Piatra Neamț! E atata bogăție acolo, ca nu au ce sa faca cu banii?

Solicit public, sa primesc raspuns care este diferenta intre Gala Bute si gala DFS de la Piatra Neamț , 200.000 lei bani publici?! Cand in Piatra Neamț este sărăcie , si nu am vazut nicio vedeta internațională sa lupte in aceasta gala! Asa multi bani sa faca un show, ieftin ? Sunt unicii care primesc bani publici!

Am trimis si la Arad sa vad sumele, doar e PNL la Arad. Gale show pe bani publici? Am Infomatii ca sunt peste 50.000.00€. Astept răspunsurile de la Consiliul Local si Consiliul Județean Arad.

Toate galele s au anulat anul acesta. Covid nu este valabil si la gala DFS , restul : OSS Fighters, Constanta, Colloseum Videle, toate nu au avut voie sa aibe loc, desi erau in aer liber si fara spectatori! DSF,gala PNL , a avut loc, pentru ca este folosit kickboxul ca si campanie electorala pentru PNL! Bani publici, care nu au ce căuta in buzunarele unor șmecheri, care prăduieste banul public. Daca aici aveti asa tupeu, va dati seama la sanatate cât au prăduit!

Sunt romanul care și-a sacrificat cariera si viata pentru acest sport. Nu o sa va permit sa distrugeți acest sport cu combinații, bani publici, cand la TV faceti pe caritabilii, ce ca pasa de copii si societate! Vad, ca. 44.000€ bani publici pe gale mediocre.

Unul, care nu a dovedit nimic in kickboxing, se compara cu Messi ? Exact cum s-ar compara un gândac cu un elefant! Nu avem si noi eroi? Hagi, Nastase, Țiriac, etc.
Aia nu se chilotaresc pe bani grei la TV. Nu e abonat la banul public, noi am facut sport , in timp ce pentru copii si bătrâni nu sunt bani! Acesti bani nu ajung la sportivi. Mai sunt sponsorii, care isi fac reclama. Plătind bani grei… toti ajung in buzunarele șmecherilor.

DNA nu se mai autosesizează ? Pe Udrea ati arestat-o! Pe astia nu? Nu este aceasi fapta? Selectez cine merge la puscarie?

Daca nu faceti nimic, se instalează dictatura cu o gasca, care sunt abonați la banul public, in timp ce altii nu primesc ajutor si respect. Noi, trebuie sa schimbam sistemul. Nu sa vina americanii,rușii, nemții. Noi, românii, trebuie sa nu mai toleram.

Imagini ce va pasa de copii si bătrâni! Cititi, banii alocați!

Distribuiti, va rog. Ingrebati public, ca eu nu primesc raspuns! RUSINE ! A scris Daniel Ghita pe Facebook