Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a tras un semnal de alarmă în legătură cu „transferurile politice” pe care le-a făcut PNL în ultima perioadă. Acesta le-a atras atenția premierului Ludovic Orban și colegilor săi din partid, cerându-le să „înceteze cu traseismul.”

Mesajul transmis de Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a tras un semnal de alarmăfață de „racolările” făcute de PNL în ultima vreme, rugându-și colegii „să înceteze cu cel mai josnic trafic de persoane, trafic de sclavi, pentru că este cel mai josnic în democrația românească.”

„Îl atenționez public pe Ludovic Orban și pe colegii mei să înceteze cu traseismul. Îi rog frumos să înceteze cu cel mai josnic trafic de persoane, trafic de sclavi, pentru că este cel mai josnic în democrația românească. Echivalează cu faptul că PNL recunoaște că nu are suficienți oameni și suficient de buni pentru a guverna și este nevoie să ia de la PSD. Îi atenționez public să înceteze orice transfer inclusiv de deputați și senatori pentru că îi voi ataca public, inclusiv pe Ludovic Orban. M-am săturat să tac”, a spus Rareș Bogdan, la Antena 3.

Eurodeputatul a mai afirmat că transferurile sunt „mizerabile”, iar acești oameni nu au ce căuta în PNL.

„Sunt transferuri mizerabile de oameni care nu au ce căuta în PNL. Nu știu ce le-au promis colegii mei, dar vă spun că nu au ce căuta cei de la PSD pe listele PNL. Îl voi ataca furibund pe orice lider PNL care va pune pe liste parlamentari PSD. Transferurile sunt o boală a democrației. Nu există o chestiune mai gravă pentru democrație decât traseismul politic”, a spus Rareș Bogdan.

Bogdan a mai spus că „nu va face oricine ce vrea în PNL, decât dacă își asumă criticile mele.”

„Am tăcut mai mult decât era cazul, am încercat să fiu un soldat disciplinat. Nu va face oricine ce vrea în PNL, decât dacă își asumă criticile mele. Au făcut prea mult ce au vrut. Poate voi candida la parlamentare.”, a mai spus Rareș Bogdan, duminică seara, la Antena 3.