Robert Negoiță a anunțat că a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, după ce aseară s-a simțit rău. Primarul Sectorului 3 spune că a primit un tratament pe care îl va urma și face apel la cei cu care a intrat în contact să se testeze pentru coronavirus la apariția celui mai mic simptom. 

Primarul din Sectorul 3 a postat un mesaj pe contul său de Facebook prin care a anunțat că a fost infectat cu noul tip de coronavirus, dar în prezent se simte mai bine.

Chiar dacă va sta în izolare, primarul dă asigurări că va rămâne conectat cu colegii săi.

Robert Negoiță:  Din păcate, rezultatul este pozitiv

„Dragii mei, vin de această dată cu o postare diferită de ceea ce ne-am obișnuit. În cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2.

Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînțeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare. Vă doresc tuturor multă sănătate, în primul și în primul rând! Și să știți că, și dacă nu voi fi pe teren în această perioadă, rămân activ aici, așa cum ne-am obișnuit și sunt permanent în contact și cu colegii mei. În acest sens, fac un apel către cei care știu că am interacționat în ultimele zile să fie atenți la orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă”, a scris Robert Negoiță pe Facebook.

În urma anunțului infectării cu coronavirus a lui Robert Negoiță,  activitatea cu publicul la Primaria Sectorului 3 a fost suspendată.