Șerban Huidu a provocat un scandal monstruos la bordul avionului cu care s-a întors în România din vacanța petrecută în Grecia. Scenele delicate s-au declanșat în momentul în care prezentatorul a răbufnit la adresa unor călători ce s-au îmbarcat în aeronava care a avut destinația București. În timpul discuției pe care a inițiat-o, realizatorul emisiunii “Cronica Cârcotașilor” a strigat furios: “Am omorât trei oameni, dar a fost un accident”.

Alături de familia sa, Șerban Huidu s-a relaxat câteva zile bune în Santorini, iar la întoarcere, el a fost protagonistul unui incident neplăcut. Totul a pornit când la bordul avionului cu care a călătorit s-au urcat câteva persoane care nu purtau corect masca de protecție – aceasta se afla doar la nivelul gurii.

“Vă puneți masca acum!”, a strigat furios prezentatorul de la Prima TV, au povestit câțiva martori pentru mediasud.ro.

El a fost recunoscut imediat și, fără să menționeze nimeni nimic despre tragedia în care a fost implicat, Șerban Huidu a răbufnit: “Știu, am omorât trei oameni, dar a fost un accident!”. Declarația realizatorului emisiunii “Cronica Cârcotașilor” l-a înfuriat pe unul dintre călători care i-a spus pe un ton tranșant: Nu a fost un accident, a fost o realitate!”. Replica acestui martor a făcut ca în avion să se aștearnă o liniște apăsătoare în avion.