Băiatul muzicianului Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, a fost internat cu forța chiar de celebrul său tată, după ce copilul-problemă a fost prins la volan, pe 9 august, sub influența substanțelor interzise.

Carmin a fost oprit în trafic în data de 8 august și a fost testat cu aparatul Drug Test, rezultatul fiind pozitiv. Anterior Carmin Ionescu a mai fost în atenția presei, după ce în urmă cu ceva timp a fost martor în dosarul „Stupefiante pentru VIP-uri”. Se pare că tatăl lui, chitaristul și compozitorul Marian Ionescu, ar fi știut despre faptul că fiul său este dependent de substanțe interzise și l-ar fi internat de mai multe ori.
09.08.2020, în jurul orei 00.50, polițiștii Brigăzii Rutiere care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul al cărui conducător auto a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat o valoare pozitivă. Conducătorul auto a fost transportat la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art.336 alin. 2 Cod Penal”, se arată într-un comunicat preluat de Wowbiz.ro

Însă dincolo de limbajul de lemn al consemnărilor forțelor de ordine, putem intui gravitatea situației. De data aceasta, se pare că liderul trupei Direcția 5 l-a internat cu forța, deși o lungă perioadă inima sa de tată îl determina să îi ia apărarea până în pânzele albe. „Carmin nu consumă astfel de substanțe”. La momentul actual însă, băiatul este internat.

În acest an Carmin a devenit oficial membru al trupei Direcția 5. Acesta i-a luat locul chiar tatălui său, la bas, după ce mulți ani l-a însoțit în turnee de promovare sau la sesiuni de înregistrări. Însă, deși a moștenit talentul tatălui, Carmin este un adevărat copil-problemă.

Pe lângă apetența pentru droguri, el a apărut, de-a lungul vremii, în mai multe scandaluri legate de dependența de jocuri de noroc și de pariuri sportive, plus bani luați cu împrumut. În 2008, tânărul a fost citat în calitate de martor într-un dosar ce a avut ca obiect consumul și traficul de droguri, dosar în care a mai apărut numele regretatului Răzvan Ciobanu. Pe lângă Carmin, rodul unei iubiri de tinerețe, liderul Direcția 5 mai are un fiu, Andrei (3 ani), din căsătoria cu prezentatoarea de televiziune Octavia Geamănu.