După ce zeci de mii de români s-au întors în țară, în contextul crizei provocate de noul coronavirus, România s-a transformat într-un adevărat camp de luptă între clanurile care se luptă în stradă chiar sub ochii Poliției.

Care este semnul principal al unei viitoare lupte între clanuri? Amenințările pe rețele sociale.

„Mâine-poimâine suntem obligați să punem mâna pe pistol și cuțit! Fiecare ne-am luat cartierul nostru! Ne-am luat câte un cartier! Nu aveți voie, vere, să veniți peste zonele noastre: 1 Mai, Grivița, Chibrit, Giulești, Chiajna, Dragomirești… Duceți-vă, frate, în oraș! Duceți-vă unde nu sunt țiganii de țigănie! În caz că vă faceți ambiții, pur și simplu se irită țigănia! Dacă nu luați în seamă, facem belea chiar dacă ajungem la pușcărie! Noi suntem obișnuiți cu pușcăriile!”, spune unul dintre membrii clanului Sadoveanu.

Vreau să înțeleagă toată lumea (aplauze, bineee!) vreau să înțeleagă toată lumea că noi suntem o familie , nu poate să ne dezbine nimeni niciodată și care încearcă să dezbine și toți care aveți pretenții ce-am definit pe live cu 2786 de veri primari , vreau să înțelegeți cu exactitate și definit sau cum se mai zice în codurile astea bune maniere – subliniat.

Vreau să înțelegeți realitatea, noi pe bune suntem 2786 de veri primari. Și nu poate să ne dezbine nimeni niciodată , nu poate să ne câștige nimeni niciodată … cine face parte din numărul ăsta? Tocmai de asta familia Vasile Spoitoru, Minel, Tudor Spoitoru cu copiii lui, Vasile cu copiii lui și toți frații lor sunt frații noștri și pe bune suntem o familie.

Noi ne-am născut și deținem un nume de sute de ani și pe bune deținem un nume de Duduian cât și cumetri noștri familia Vasile Spoitoru cât și toți frații lui și toată lumea”, este mesajul lui Anaser Duduianu.

Un interlop din Milano, amenințări către Mircea Nebunu

„Acuma vreau să înțeleagă toată românia referitor la băieții care se cred băieți dar sunt boboci de privăvară băi frățiorul meu, mircea Nebunu, dacă ești om cu valoare și crezi că te bazezi – ÎȘI ARATĂ BRANDU – și ești șmecher pe mâna ta, când ai câte un eveniment cu salam îl iei să-ți bagi bani în buzunar și tot Bucureștiul”, este mesajul transmis lui Mircea Nebunu, care nu s-a lăsat mai prejos.