Distractia Milionarilor Romani a continuat in weekendul care tocmai a trecut , acestia sarbatorind la carciuma ,,La Guerite ” din Cannes ziua de 23 august de unde va prezintam aceste fotografii facute chiar ieri !
,,Desteapta te romane ” a rasunat din nou pe Coasta de Azur fiind una din cele mai solicitate partituri muzicale in aceasta vara de catre smecherii Romaniei !

Drapelul Romaniei la carciuma LA GUERITE


La petrecerea udata cu sampanii Jeroboam ( 3 litri) Armand de Brignac – Gold Bottle ( 5000 euro/ sticla) au participat Alexandru Nanu fiul primarului PSD din Cornu judetul Prahova , Alin Negulescu fosta mana dreapta a lui Puiu Popoviciu pana cand acesta s a autoexilat la Londra , Catalin Lascut finul lui Gabriela Firea si Florentin Pandele ,barosanul Alin Niculae cel care deasemenea detine o superba barca in valoare de cateva milioane de euro,bunul sau prieten Emil Oprea unul din patronii restaurantului Brasserie din Bucuresti si implicat in niste combinatii cu familia fratilor Paunescu si celebra Alexandra Ghinea ( Lexy) fata lui Nicolae Ghinea un discret afacerist care dupa revolutie s a transformat dezvoltator imobiliar el fiind si cel care a infiintat lantul de magazine Nic pe care l a vandut ulterior celor de la Mega Image ! Astazi in asociere cu la fel de discretul miliardar Dan Petrescu ( omul din umbra lui Ion Tiriac) dezvolta un luxos proiect imobiliar chiar pe bulevardul Primaverii langa noul sediu al ambasadei Kuweit !
Ca asa e in tenis….

VIDEO PETRECERE COASTA DE AZUR

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@atacpersoana.ro,sa ne sune la numarul 0754539500 ,whatsapp 0754539500