Victor Ponta a postat un mesaj dur la adresa lui Ludovic Orban și a guvernului pe care acesta îl conduce, lansând acuzații grave referitoare la relațiile dintre cei aflați la guvernare, procurorul Negulescu Portocală și ”alți pungași”.

Liderul Pro România consideră că liberalii se tem de partidul pe care îl conduce și anunță că va vota, alături de colegii săi, moțiunea de cenzură depusă împotriva guvernului. ”Abuzurile” comise de procurorul ”Portocală” trebuie pedepsite, mai scrie Victor Ponta.

PRO România contează din ce în ce maimult pe scena politică, pentru că votămMoțiunea de Cenzură contra Guvernului Orban, pentru că luptam în Alegerile Locale și nu facem blaturi cu tot felul de baroni șilipitori conectate la bani publici! Iar abuzurile și ticăloșiile comise de Portocalănu le lăsăm, de frică, nepedepsite!

În septembrie 2016 eram în plină campanie pentru Alegerile Parlamentare – trebuia săfiu impiedicat să ajut PSD să câștige – șiMafia politică i-a dat ordin lui PortocalăNegulescu să îmi facă dosarul “Blair”, dar judecătorii i-au dat peste bot văzândprobele falsificate și eu am ajutat PSD săcâștige Alegerile!”, notează Victor Ponta în mediul online.

Victor Ponta: ”Zdrențeletrebuie să stea la închisoare– și în Romania trebuie săse facă, până la urmă, DREPTATE!!!”

Mesajul lui Victor Ponta, extrem de dur, scoate în evidență ”încrengăturile mafiote” ale guvernanților și transmite că guvernul Orban se folosește de ”bani murdari” și de ”pungași”.

Pro România va vota moțiunea de cenzură, scrie Victor Ponta, va candida la alegerile locale și va câștiga ”consilieri și primari”care nu pot fi ”cumpărați”.

”În 2020, Mafia reacționează așa cum a făcut mereu: același interlop – PortocalăNegulescu – este scos din arest și dus latelevizor de niște infractori – pentru baniimurdari dați de Guvernul Orban care se teme de PRO România. După Portocală șialti pungași probabil o să-l scoată și pe Dincă ucigașul să ne înjure !

Asta arată că se tem de noi! Și că facem bine ce facem! Degeaba, hoților, “zdrențelor” și“paraditorilor” – tot o să votam moțiuneade cenzură, tot o să candidăm la Alegerile Locale și o să câștigam primari și consilieri pe care nu îi puteți cumpăra. PRO Româniava lupta împotriva voastră și vă învinge! Zdrențele trebuie să stea la închisoare – șiîn Romania trebuie să se facă, până la urmă, DREPTATE!!! Noi suntem Pro România șiținem doar cu România!”, scrie Victor Ponta pe pagina sa de socializare.

PRO Romania conteaza din ce in ce mai mult pe scena politica / pentru ca votam Motiunea de Cenzura contra Guvernului Orban / pentru ca luptam in Alegerile Locale si nu facem blaturi cu tot felul de baroni si lipitori conectate la bani publici!
Iar abuzurile si ticalosiile comise de Portocala nu le lasam , de frica, nepedepsite!
In Septembrie 2016 eram in plina campanie pentru Alegerile Parlamentare – trebuia sa fiu impiericat sa ajut PSD sa castige – si Mafia politica i-a dat ordin lui Portocala Negulescu sa imi faca dosarul “Blair” / dar judecatorii i-au dat peste bot vazand probele falsificate / si eu am ajutat PSD sa castige Alegerile!
In 2020 Mafia reactioneaza asa cum a facut mereu : acelasi interlop – Portocala Negulescu- este scos din arest si dus la televizor de niste infractori – pentru banii murdari dati de Guvernul Orban care se teme de PRO Romania / dupa Portocala si alti pungasi probabil o sa-l scoata si pe Dinca ucigasul sa ne injure ! Asta arata ca se tem de noi ! Si ca facem bine ce facem!
Degeaba hotilor, “zdrentelor” si “paraditorilor” – tot o sa votam motiunea de cenzura/ tot o sa candidam la Alegerile Locale si o sa castigam primari si consilieri pe care nu ii puteti cumpara / PRO Romania va lupta impotriva voastra si va invinge!
Zdrentele trebuie sa stea la inchisoare – si in Romania trebuie sa se faca, pana la urma, DREPTATE !!!
Noi suntem Pro Romania – si tinem doar cu Romania!