Aflat în plină campanie pentru alegerile din SUA, Biden a avut o surpriză neplăcută.

Ies la iveală amănunte picante din trecutul lui Joe Biden (77 de ani), candidat la alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii. Fostul vicepreședinte de la Casa Albă este căsătorit cu Jill Biden (69 de ani), iar mariajul a început în anul 1977. Înainte de-a avea o relație cu actuala soței, Biden a mai fost însurat cu Neilia Hunter, iar căsnicia a durat între 1966-1972.

Se pare că Joe Biden și actuala sa soție au mințit pe toată lumea, timp de 40 de ani, în ceea ce privește debutul relației lor. Jill era căsătorită, iar aventura cu omul politic a dus la divorț, spune fostul soț al femeii care poate ajunge „Prima Doamnă” a Americii.

Fostul partener al lui Jill se numește Bill Stevenson, are 72 de ani, și pregătește o carte în care va spune povestea realției destrămate din cauza lui Biden, conform ziariștilor de la Daily Mail.

„Nu vreau să rănesc pe nimeni cu această poveste, dar faptele sunt fapte și s-au întâmplat”, a afirmat Stevenson. Ce nu știe bărbatul este dacă va da drumul cărții înainte sau după alegerile prezidențiale din SUA. „Cartea mea este gata. Pot să tipăresc 30.000 de exemplare în decurs de 10 zile. Eu nu vreau să-i afectez șansele lui Jill de-a ajunge Prima Doamnă. Ea ar putea să fie o Primă Doamnă extraordinară, dar aceasta este povestea mea”, spune Bill, care ține să precizeze.

„Nu este o carte tristă, care să-ți lase un gust amar. Nu sunt trist, pentru că, dacă nu ar fi fost divorțul meu, nu aș fi întâlnit-o pe Linda, actuala mea soție, care este cel mai minunat om din viața mea. Dar în carte vorbesc despre fapte, despre întâmplări. Oamenii mă întreabă cum pot să mă întorc cu 40 de ani în urmă ca să spun povestea, dar eu mă întorc cu 72 de ani.”

Americanul este fondatorul unui celebru club de muzică live, aflat în apropierea Universități Delaware. De-a lungul vremii, aici au cântat Rolling Stones, Run DMC, Metallica sau Ray Charles