Fostul premier al României Petre Roman și Anghel Iordănescu, fost selecționer al echipei naționale de fotbal  sunt pe lista Social-Democraților pentru Consiliul General al Primăriri București. Dumitru Dragomir, fost șef LPF, este și el pe lista pentru CGMB.

Gabriela Firea spune că are o listă de profesioniști

Gabriela Firea a afirmat că PSD vine cu „o listă de profesioniști, oameni care iubesc Capitala”.

„Venim cu o listă de profesioniști, oameni care iubesc Capitala. Dl Petre Roman deschide, alături de mine, lista. De asemenea, veți observa sportivi, campioni, pentru că administrația este exact ca sportul. Contează doar performanța. De asemenea, îndrăgita actriță Monica Davidescu este în echipa noastră. Bucureștiul trebuie să fie în continuare o capitală culturală”, a afirmat Gabriela Firea.

Fostul premier spune că era de multă vreme un susținător al unui nou mandat al Gabrielei Firea.

„Susțineam un nou mandat pentru Gabriela Firea, dar acum nu se mai pune problema să stau pe margine, m-am decis să intru, să fac ceva pentru bucureșteni. Sunt cel mai get-beget bucureștean”, a afirmat Petre Roman.

„Eu am venit alături de dumneavoastră pentru că știu sigur că veți câștiga. Mie nu-mi place să pierd. Am venit alături de dna Firea. O voi sprijini în absolut tot ceea ce face, pentru că face lucruri excepționale”, a afirmat și Dumitru Dragomir, fostul șef LPF.