Sunt șanse mari ca Liviu Dragnea să iasă din închisoare. Avocații lui vor depune o nouă cerere de eliberare condiţionată la Curtea de Apel Bucureşti.

Fostul lider al PSD a pus la cale o nouă strategie, iar totul s-ar putea întâmpla săptămâna viitoare. Liviu Dragnea va face o nouă cerere de eliberare condiţionată la Curtea de Apel Bucureşti iar avocații săi spun că are mari șanse să iasă din închisoare și să scape de condamnarea de 3 ani şi 6 luni cu executare, primită în dosarul angajărilor fictive de la DGAPSC Teleorman.

Potrivit Antena 3, Liviu Dragnea își va încerca norocul în fața magistraților săptămâna viitoare. Fostul lider PSD a muncit pe brânci la garajul penitenciarului Rahova și mizează pe buna purtare. Iar avocații săi cred, cu tărie, că de această dată există șanse mari ca el să iasă din închisoare. 

Irina Tănase îl așteaptă pe Liviu Dragnea să iasă din închisoare

Irina Tănase ar fi acceptat să se căsătorească cu Liviu Dragnea. Fostul politician are o relație de cinci ani cu fosta lui asistentă, care i-a stat alături atât în cele mai crunte situații, cât și când era unul dintre cei mai puternici oameni din stat. Liviu Dragnea și iubita lui plănuiau să se căsătorească anul acesta, însă decizia magistraților i-a luat prin surprindere, iar fostul lider PSD a fost trimis la închisoare.