Polițiștii și procurorii din București efectuează, în această dimineață, mai multe percheziții la membri ai clanului Duduianu. Mascații au descins inclusiv la casa fostului lider, Emi Pian, ucis în urmă cu o săptămână.

Trupele Speciale au descins la mai multe adrese din București, inclusiv la casa fostului lider al clanului interlop, Emi Pian. Acesta a fost ucis în urmă cu o săptămână de un rival din clanul Rinu, casa sa fiind loc de pelerinaj pentru sute de persoane.

Momentan nu se cunoaște motivul pentru care anchetatorii au descins la casa lui Emi Pian, însă tot în această dimineață, procurorii au anunțat că desfășoară mai multe percheziții într-un dosar de înșelăciune în care sunt cercetate zeci de persoane care au luat credite de aproximativ 2.000.000 de lei de la o bancă, cu ajutorul unor documente falsificate.

Totuși, acțiunea poate avea loc și în contextul crimei din 4 august 2020, atunci când liderul Duduienilor a fost înjunghiat mortal de un tânăr de 27 de ani din clanul Rinu.

Presupusul ucigaș, Richard Emanuel Gheorghe, a fost reținut și ulterior arestat preventiv sub acuzația de omor.

Potrivit unor surse, polițiștii criminaliști au descins în casele membrilor clanului Duduianu pentru a căuta armele folosite la scandalul din noaptea de 3 spre 4 august, atunci când Emi Pian a fost ucis.

De asemenea, acțiunea are ca scop și controlul clanului, după ce mai mulți interlopi au anunțat că vor să se răzbune pe clanul Rinu, după moartea lui Pian.