Ciprian și Grațian, frații liderului clanului Duduianu, Emi Pian, ucis săpămâna trecută în București, au fost reținuți pentru 24 de ore pentru tentativă de omor, transmite Agerpress.

Avocata spune că aceștia nu își doreau să se răzbune

Potrivit autorităților, suspectul principal în cazul morţii lui Emi Pian, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, este află în arest preventiv.

„Este puţin inegal tratamentul, având în vedere faptul că Emi a fost omorât. Emi nu era o persoană agresivă, nu era o persoană care să umble cu cuţite după el, nu a deranjat absolut niciodată pe nimeni. Vorbim ca şi comportament în societate. (…) Ei au spus clar că nu se vor răzbuna. Cui foloseşte această răzbunare? Emi a murit, este în pământ, nu are cui să-i folosească lucrul ăsta”, a susţinut avocata acestora, scrie Agerpress.

Frații lui Emil Pian au încercat să îi ia viața celui care l-a înjunghiat pe fratele lor.

„La data de 4 august, în jurul orei 02.00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M. (Florin Mototolea – n.red.) cei trei inculpați l-au agresat pe numitul G.E.R., cu intenția de suprimare a vieții acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele și cu obiecte contondente și tăietor-înțepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feței și brațelor, care au impus internarea sa”, transmite Parchetul Capitalei.

Emi Pian a murit după ce ar fi fost înjunghiat de un bărbat de 26 de ani.

„Din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuțit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare”, anunță Poliția București.