George Pian a dezvăluit ce s-a întâmplat în casa în care verișorul lui a fost înjunghiat. Tânărul spune că nu se juca barbut și totul a pornit de la o glumă.

După ce în mediul online s-au vehiculat fel și fel de informații despre noaptea în care liderul Duduienilor a fost ucis, unul dintre verișorii lui Emi a decis să spună ce s-a întâmplat atunci.

„N-a pornit nici o belea de la nici un fel de barbut. Nu se juca barbut în casa aia, se juca poker. N-a fost vorba de nici o sumă de 300.000 euro. Toata beleaua pornit de la o glumă. S-a făcut o glumă mai aiurea și asta a fost toată discuția”, a mărturisit George pe canalul său de Youtube. 

„Se mai găsește un nebun, uite, cum a fost problema asta, cu incidentul ăsta. Un copil, un drogat, un nebun, care trebuia să stea la Spitalul 9, ce probleme a făcut”, a mai spus verișorul lui Emi Pian.

Suspectul a ajuns la audieri

Suspectul principal în cazul morții liderului clanului Duduianu a fost dus, în urmă cu scurt timp la secția Omoruri pentru audieri. Richard Gheorghe Emanuel  a stat până azi la Spitalul Elias, acolo unde a ajuns imediat după incident, cu răni la mâini, și unde a rămas internat sub pază.