Pedepse mari în dosarul măcelului din Tei Toboc…

Doi dintre interlopii care, la începutul acestui an l-au tăiat cu săbiile pe temutul Bebino, zis și King Kong din Berceni, au fost condamnați de magistrații Tribunalului București. Acuzat la rândul său pentru tentativă de omor, Bebino urmează să fie judecat separat, într-un nou dosar.

Magistrații au pronunțat primele condamnări în dosarul măcelului care a avut loc, la începutul anului, în zona Tei Toboc, din sectorul 2.

La jumătatea lunii ianuarie, Marius Emil Alecu, zis Bebino, sau King Kong din Berceni, a fost implicat într-o confruntare de stradă cu liderul interlop din Colentina, Cezar Petcu, zis Joe.

Incidentul a avut loc după ce Bebino a mers acasă la Joe, însoțit de un prieten, din motive care au rămas încă, neclare, în condițiile în care acesta spune că fusese invitat la un grătar, în timp ce Joe a afirmat în fața anchetatorilor că uriașul bătăuș din Berceni intenționa să-i ia de la el, cu forța, o sumă de bani.

Cert este că atât Bebino cât și bărbatul care îl însoțea au fost atacați cu bâte și săbii. Bărbatul care se afla cu interlopul din Berceni a scăpat ieftin, după ce a rupt-o la fugă, în timp ce Marius Alecu a fost tăiat pe tot corpul, nu înainte însă să-și înfigă briceagul în gâtul unuia dintre atacatori.

Apoi, în timp ce se apăra de loviturile de sabie, și-a pierdut și două degete.
Inițial, mai multe persoane au fost reținute, între care Cezar Petcu și prietenul său, Mohamed Ionescu.

Uriașul Bebino va fi judecat separat

De parteta cealaltă, Bebino, acuzat la rândul său pentru tentativă de omor, a fost cercetat în arest la domiciul, din motive umanitare, în condițiile în care rănile pe care le suferise necesitau îngrijire permanentă. La opt luni de incident, judecătorii au pronunțat primele condamnări.

Este vorba despre Cezar Petcu și Mohamed Ionescu, care au primit, în prima instanță, câte șase ani și opt luni de pușcărie, la care se adaugă cheltuieli judiciare în valoare de câte 6.000 de lei.

În același timp, în ce privește tentativa de omor pentru care este acuzat Bebino, se va face o disjungere, în care se vor judeca inclusiv eventualele daune pe care care cei doi ar trebui să i le achite pentru rănile provocate.