„S-a trezit cu o coroană funerară pe mașină”

Adriana Săftoiu dezvăluie un caz incredibil! O polițistă care lucra sub acoperire, deconspirată chiar de către colegii ei: „S-a trezit cu o coroană funerară pe mașină”

Sursă foto: Adriana Săftoiu Facebook

Deputul Adriana Săftoiu a publicat pe pagina de Facebook o postare în care vorbeşte despre legăturile dintre poliţişti şi grupările interlope. Săftoiu a dezvăluit cazul unei tinere poliţiste care a renunţat la munca sub acoperire deoarece au deconspirat-o chiar colegii ei de breaslă.

„Poliţistă, tânără, infiltrată într-o retea de trafic de persoane. A absolvit facultatea de psihologie şi a lucrat într-un DGASPC (păstrez anonimatul din motive lesne de înţeles). Se decide să dea examen la Academia de poliţie, ia examenul, absolvă şi e angajată în sistem, hotârătă să se dedice destructurării traficului de minore”, scrie Adriana Săftoiu.

Tânăra polițistă a primit ameninţări chiar în ziua în care a destructurat o grupare de traficanţi de persoane.

„Infiltrată între traficanţi, deconspiră o întreagă reţea la nivelul judeţului unde lucra. Fix în ziua în care îi oferă pe tavă pe capii reţelei, la câteva ore, acasă fiind, aude alarma maşinii. Se uită pe geam. Pe maşină – o coroană funerară. În cutia poştală, mesaj: Renunţă acum, dacă nu vrei să ne ocupăm de copilul tău”, scrie Adriana Săftoiu în postare.

În continuare, parlamentarul liberal mărturisește că tânăra a realizat că cei de care trebuie să se ferească cu adevărat sunt chiar unii dintre colegii ei.

„Doar câteva persoane ştiau că e infitrată. Extrem de puţine. La fel de puţine ştiau unde locuieşte. Şi totuşi, la câteva ore după ce respectivii sunt reţinuţi, este ameninţată. A renunţat şi s-a retras. Şi-a dat seama că nu de traficanţi trebuie să se ferească, ci chiar de unii colegi. Am ascultat şi am tăcut. Dar las aici încă o mărturie despre ceea ce nu vrem să vedem”, a mai scris Adriana Săftoiu.