Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai controversate vedete. De asemenea viata sa amoroasă a creat multe discutii de-a lungul timpului în showbiz. Mihaela a fost căsătorită de 3 ori, prima oară cu Bogdan Rădulescu, păstrându-i numele, deoarece numele său de fată ,,Țiganu” îi displăcea.

Cum a fost prinsă în pat cu amantul Mihaela Rădulescu

două căsnicie a avut-o cu Ștefan Bănică Jr. iar ultima, cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg, mariaj din care a rezultat un copil, Ayan.

Deși a mai avut relații de durată, precum cea cu Dani Oțil sau Felix Baumgartner, Mihaela nu a mai pășit în fața altarului. Totuși imaginea vedetei a fost pătată când primul soț, Bogdan Rădulescu a acuzat-o de infidelitate după ce a prins-o în pat cu un dansator. 

„Se împrietenise la facultate cu Brânduşa Novac. A intrat în trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultură a Studenţilor. De atunci au început adevăratele probleme. Venea târziu acasă, apoi a început să lipsească nopţile. Mai treceam şi eu pe la repetiţii, să înţeleg ce se întâmplă. Nu mi-a plăcut deloc anturajul Mihaelei. Îi ziceam să nu se ducă, dar ea se ducea, nu mă lua în seamă…Aveam tot mai multe semnale că-mi ascunde ceva. 

Apoi, din păcate, am avut confirmarea. Când am venit într-o zi acasă, pe neaşteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurenţiu, coleg cu ea de trupă.Pur şi simplu, nu mi-a venit să cred. Am rămas împietrit în uşa camerei. La cât sunt de mare, nu ştiu pe unde a dispărut Laurenţiu din casă. Oricum, el n-avea nici o vină… Mai era ceva de zis?”, a declarat Bogdan Rădulescu, fostul soţ al Mihaelei, potrivit Libertatea.