Încă un angajat al Penitenciarului București – Rahova are COVID-19, a anunțat, vineri, Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP).

Potrivit ANP, un angajat al Penitenciarului București-Rahova, unde este închis și ex-liderul PSD Liviu Dragnea, a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2.

„Acesta a exercitat atribuții de serviciu în sectorul operativ, cu purtarea echipamentului de protecție”, anunță ANP.

Acesta nu are sursă de infectare comună cu polițistul confirmat joi, potrivit primelor verificări.

Un alt polițist de la Penitenciarul Rahova, confirmat pozitiv cu Covid-19 la începutul lunii iulie

La începutul lunii iulie, un poliţist de la Penitenciarul Spital Bucureşti Rahova a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Potrivit unui comunicat al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, poliţistul de penitenciare este asimptomatic.

Acesta a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul administrativ, cu purtarea, în permanenţă, a echipamentului de protecţie şi nu a interacţionat cu deţinuţii. De asemenea, angajaţii identificaţi contacţi au fost testaţi, rezultatele obţinute fiind negative.

Care este cea mai mare supărare a lui Liviu Dragnea, încarcerat la Rahova: „Nu este generată de lipsa de libertate”

În ultima parte a interviului acordat din penitenciar, Liviu Dragnea nu a ratat ocazia să critice actuala Guvernare și să spună că a fost încarcerat pe nedrept.

În cea de-a patra parte a interviului realizat de Realitatea Plus, Liviu Dragnea i-a atacat pe liberali și a mărturisit care este cea mai mare supărare a lui.

Liviu Dragnea a făcut referire la momentul aniversării lui Orban în care a fost fotografiat împreună cu mai mulți miniștri fumând, consumând alcool și nepurtând mască în birou. De asemnea, fostul lider PSD a criticat modul în care au gestionat pandemia președintele, miniștrii și autoritățile, pe care Dragnea i-a numit actori care vorbesc cu intonație despre necesitatea de a purta mască.

„Cea mai mare supărare a mea nu este generată de lipsa de libertate cât de faptul că sunt nevinovat și cred că din ce în ce mai puțină lume mai crede altceva, dar deja anormalitatea a devenit normalitate”, a spus Dragnea.