Alerta la Primăria Capitalei, acolo unde, în urmă cu o ora, o femeie a aunțat prezența unei bombe la 112. Au ajuns la fața locului specialiști de la Primăria Capitalei.


E alertă la Primăria Capitalei, acolo unde, în urmă cu zece minute, o femeie a aunțat prezența unei bombe la 112. Au ajuns la fața locului specialiști de la Primăria Capitalei.

Conform viceprimarului Aurelian Bădulescu, personalul nu va fi evacuat, căci persoana care a efectuat apelul are tulburări psihice.

„A fost înregistrat un apel la 112, prin care o persoană a alertat autoritățile cu privire la plasarea unei bombe în sediul Primăriei Capitalei. Echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informații împreună cu Poliția se află la fața locului și pun în aplicare măsurile specifice pentru astfel de situații”, anunță SRI.UPDATEAmeninţarea cu bombă de la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti s-a dovedit falsă, a anunţat joi dimineaţa Poliţia Capitalei.

O persoană a alertat autorităţile, prin numărul de urgenţă 112, cu privire la plasarea unei bombe în sediul Primăriei Capitalei, a precizat Serviciul Român de Informaţii (SRI).