Margherita de la Clejani ar fi consumat, potrivit unor surse judiciare, cel puțin patru substanțe interzise, printre care se numără cocaina și metadona. Artista a fost citată de polițiști și este așteptată, pentru audieri, la sediul Brigăzii de Poliție Rutieră.

Aceasta a fost dusă la INML, pentru analize, după ce, la data de 23 mai, a intrat cu mașina, un Range Rover Evoque, într-un atoturism parcat pe bulevardul Gheorghe Șincai, din sectorul 4.

„Astăzi, în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd. Gheorghe Șincai.

Conducătorul unui autoturism care circulă pe bd.Gheorghe Șincai, dinspre bd.Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima bandă de circulație”, anunța atunci Brigada Rutieră.

Polițiștii au testat-o pe cântăreață cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a indicat faptul că aceasta ar fi consumat droguri. Conform procedurii legale în astfel de situații, Margherita a fost condusă la INML pentru analize.

Cât a plătit Poliția pentru analizele Margheritei

După două luni, timp în care s-a așteptat ca Brigada de Poliție Rutieră București să achitecostul reactivilor, care ar fi fost în valoare de 1.200 de lei, specialiștii INML au trimis polițiștilor plicul cu rezultatul testelor de laborator.

Sursele citate au afirmat că potrivit buletinului de analize, Margherita ar fi avut în sânge urme de cocaină, metadonă, marijuana

și o altă substanță, motiv pentru care, după ce vedeta va fi audiată, dosarul va fi trimis la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, pentru continuarea cercetărilor.