Filmările pentru Acces Direct au fost suspendate temporar în urma apariţiei cazurilor infectate cu COVID-19, a  anunțat marți Antena 1.

„Filmările pentru Acces Direct au fost suspendate temporar. În urma apariţiei cazurilor infectate cu COVID-19, pentru a proteja sănătatea echipei şi a invitaţilor, show-ul va lua o pauză. Încă de săptămâna trecută, când au fost confirmate primele cazuri, echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 şi siguranța persoanelor.

Antena 1 va difuza reluări

Începând de azi şi până la finalul săptămânii, Antena 1 va redifuza cele mai bune ediţii ale acestui sezon, urmând ca de luni, 3 august, să intre pe post ediţiile speciale, fresh, înregistrate în avans de echipă pentru perioada vacanţei de vară”, se aată într-un comunicat la Antena 1.

Luni seară, potrivit sursei citate, s-a mai confirmat un nou caz de Covid în rândul echipei.

Mirela Vaida: „Eu mă simt foarte bine, deocamdată, fără vreun simptom specific şi sper să rămân aşa!”

„Aseară, târziu, s-a confirmat un alt caz de COVID-19, în rândul echipei noastre. Pentru că interacţionăm zilnic unii cu ceilalţi, atragem automat calitatea de “contact direct” şi nu vrem să ne punem în pericol pe noi şi pe ceilalţi! Tocmai de aceea s-a luat decizia ca de azi să stăm acasă cu toţii, o perioadă de timp, ţinând legătura cu DSP-ul şi respectând toate prevederile legale.

Eu mă simt foarte bine, deocamdată, fără vreun simptom specific şi sper să rămân aşa! Pentru siguranţa mea şi a familiei, voi repeta testul PCR în mod periodic! Vă mulţumim pentru înţelegere şi griji şi abia aştept să ne reîntoarcem în direct, zilnic. Sunt alături de colegii mei aflaţi deja în izolare şi mă rog să treacă repede şi bine peste această perioadă!”, a declarat gazda emisiunii, Mirela Vaida.

Vulpița și Viorel au COVID-19

Realizatoarea emisiunii „Acces Direct”, Mirela Vaida, a declarat joi seara, în direct în cadrul „Observator”, că soții Veronica și Viorel Stegaru au fost confirmați cu COVID-19.Vaida a explicat că și ea și-a făcut un test rapid, dat fiind că a intrat în contact cu cei doi, iar rezultatul testului rapid a fost negativ.