Polițiștii au primit rezultatele analizelor de laborator în cazul Margheritei de la Clejani, testată pozitiv cu aparatul DrugTest, la sfârșitul lunii mai, după ce a intrat cu autoturismul într-o mașină parcată pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală.

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 23 mai, în jurul oreo 06.00, când fiica Clejanilor se întorcea de la o petrecere la volanul unui Range Rover Evoque.

Șoferița, pe numele ei adevărat Margareta Myriam Manole, a pierdut, la un moment dat, controlul asupra mașinii de teren și a izbit, în plin, un autoturism parcat.

Astăzi, în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd. Gheorghe Șincai.
Conducătorul unui autoturism care circulă pe bd.Gheorghe Șincai, dinspre bd.Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima bandă de circulație”, anunța atunci Brigada Rutieră.

Polițiștii au testat-o pe cântăreață cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a relevat faptul că aceasta ar fi consumat opiacee.

Rezultatele au ajuns la Poliția Rutieră după două luni

Conform procedurii legale în astfel de situații, Margherita a fost condusă la INML pentru analize.
După două luni, timp în care s-a așteptat ca Brigada de Poliție Rutieră București să achite costul reactivilor, specialiștii INML au trimis polițiștilor plicul cu rezultatul testelor de laborator.

Surse judiciare au declarat, că după ce au văzut răspunsul medicilor, polițiștii trebuie s-o cheme din nou pe Margherita la sediul Poliției Rutiere, unde, după ce îi vor comunica rezultatul, o vor supune unei noi runde de audieri, pentru a da explicații suplimentare.

Curând după incident, artista a declarat că nu a consumat substanțe interzise și că a comis accidentul din neatenție, în timp ce „își făcea buzele”.