Marți seară, autoritățile au descins în”cartierul general” al Duduienilor și au reținut nouă persoane, într-un dosar penal în care membri importanți ai temutului clan sunt acuzați că ar fi tâlhărit mai mulți cântăreți de manele. Printre cei terorizați de temuții interlopi se află însuși Florin Salam, ”Regele manelelor”. ATACPERSOANA.ro vă prezintă, detalii și imagini uluitoare. 

Peste 100 de polițiști au făcut, marți, percheziții în răsunătorul caz. Oamenii legii au descins la mai multe adrese din București și din județele Ilfov și Teleorman, unde au luat la puricat 11 locuințe ale membrilor clanului Duduianu, printre care Seif, Denom și Aramis.

Regele”, în genunchi în fața șefului de clan

Membrii temutului clan sunt acuzați că au tâlhărit și amenințat mai mulți cântăreți de manele. Printre victimele Duduienilor se numără și cel supranumit ”Regele manelelor”. De-a lungul timpului, Florin Salam a fost pus în ipostaze cel puțin jenante de capii temutului clan.

În ultima perioadă, se pare că n-ar fi fost eveniment în care ”Regele manelelor” să nu fie umilit în public de către liderul Duduienilor, Emi Pian. La fiecare show pe care Florin Salam îl făcea pentru clanul interlop, acesta avea câte un moment în care, pur și simplu îngenuchea în fața lui Emi Pian. 

Florin Salam alături de liderul clanului Duduianu

Interlopii n-ar fi ratat ocazia de a-l umili pe Florin Salam nici la evenimentele mai puțin fericite. Mai exact, în iarna anului 2018, atunci când s-a stins legendarul lider al Duduienilor, Cristofor, Florin Salam a fost chemat să cânte la căpătâiul acestuia.

Nici la priveghi Salam n-ar fi fost ocolit de pretențiile interlopilor, care l-au pus să cânte în genunchi pentru răposatul lider.

Florin Salam, chemat de Duduieni să cânte la căpătâiul lui Cristofor, legendarul lider al interlopilor

Elvis Pian, mesaj dur pentru maneliști!

În urmă cu câteva luni, Elvis Pian l-a luat în colimator pe Florin Salam după ce manelistul a apărut în public înconjurat de bodyguarzi, în timp ce fraților Tzanca Uraganul și Miraj Tsunami le-a reproșat că se laudă cu rudele. Cei doi sunt chiar veri ai fraților Pian!

Miraj, ai plecat de la o căruță, de la pantofi dezlipiți… Tu ai mai vorbit prost. Și tu și frac-tu (n.r. Tzanca)… Terminați, mă nene, mă! Și voi, ceilalți lăutari. Reveniți-vă, că ne săturăm și noi de voi. Și, dacă ne săturăm noi de voi, stăm de voi și atunci e problemă”, a anunțat Elvis Pian, în urmă cu ceva timp.

În plus, Elvis Pian i-a atenționat pe cântăreții de manele că vor avea mari probleme cu adevărații interlopi, imediat ce criza pandemică va lua sfârșit.

Gândiți-vă, a venit coronavirus, vi s-au anulat petrecerile, nunțile, dar când o să începeți să cântați, o să fiți luați de urechi de urechi la intrare și la ieșire. Să mor, dacă nu vorbesc serios!”, a mai spus fiul celebrului Nicolae Duduianu.

Salam, umilit adesea de clanul Duduianu

Salam și Guță, agresați de interlopi

Florin Salam a dezvăluit că fost bătut de interlopi în toamna anului trecut, în urma unui scandal izbucnit la o petrecere. Totul ar fi pornit de la o femeie, soţia unuia dintre interlopi, cu care artistul ar fi băut mai multe pahare. La rândul său, Nicolae Guță a fost agresat în urmă cu câțiva ani în toaleta unui bar din Petroșani.

Manelistul a fost luat pe sus de mai mulți indivizi, care i-au cerut să plătească o anumită sumă de bani, pe care le-o datora, însă nu a depus plângere împotriva agresorilor.

Acesta nu este primul dosar în care Duduienii sunt implicați. Membrii clanului au fost reținuți și alte dăți, pentru taxe de protecție, cămătărie și șantaj. Cele mai multe dintre infracțiunile comise de ei au fost cu violență și au avut loc în cartierul Pantelimon din Capitală, zonă controlată de grupare.

În grupuri de 4-5 persoane, înarmați cu săbii sau topoare, Duduienii intrau în locuințele victimelor, pe care le obligau, prin lipsirea de libertate, să semneze acte pentru presupuse datorii sau încercau să vândă, cu acte false, diverse imobile. 

Salam și Adi Minune, show pentru liderul Duduienilor

Liderul Duduienilor, foc de artificii la eliberare

În toamna anului trecut, rudele și prietenii lui Emi Pian au pus-o de petrecere cu lăutari și focuri de artificii în fața Penitenciarului Rahova, după ce temutul interlop a fost eliberat. Momentul în care Emi Pian a ieșit din închisoare părea desprins din celebra emisiune ”Surprize, surprize”. După ce prietenii i-au strigat numele, porțile penitenciarului s-au deschis și interlopul a pășit în libertate. Imediat, în față la Rahova a început paranghelia.

Florin Salam, chemat de Duduieni să cânte la căpătâiul lui Cristofor, legendarul lider al interlopilor