După ce a scăpat de dosarul DNA închis pentru că fapta nu exista ,Marian Vanghelie a revenit în forță. Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a spus că „merge către alegeri cu toată viteza”. Fostul edil afirmă că „90% voi candida la Capitală. Dacă se înscrie Ponta voi candida 100%! Daca nu, voi vedea unde candidez”,  scrie Mediafax.

Merg către alegeri cu toată viteza! 90% voi candida la Capitală. Dacă se înscrie Ponta voi candida 100%! Daca nu, voi vedea unde candidez. PSDI va avea candidați în tot Bucureștiul, la fiecare sector. Candidez împotriva lui Ponta pentru că, la câte nenorociri a făcut, ar trebui exclus din politică. Din păcate, la noi, în România, percepția greșită este în felul următor – cine este mai alunecos și mai mincinos, acela este om politic. Incorect”, a scris pe blogul său Marian Vanghelie.

El apreciază că un om politic înseamnă un om cu demnitate, un om curajos, un om care spune lucrurilor pe nume și care se ține de cuvânt.

„Din această cauză suntem în stadiul actual în care nu mai avem nici politicieni pentru că am considerat că cei care mint și sunt alunecoși sunt adevărații politicieni. Am discuții cu mai multe partide. În momentul în care va fi o închidere de protocol ne veți vedea unii lângă alții”, a conchis Vanghelie.

Marian Vanghelie a fost primar al sectorului 5 al municipiului București între 2000-2015.