Raed Arafat a declarat în această seară la Antena 3, că primește zeci de mesaje pe zi în care este înjurat. Conform acestuia, numărul său de telefon ar fi țintit de un grup rasial.

Arafat, sunat de pe un număr de Irlanda

Raed arafat a declarat joi seară că primește mesaje din 10 în 10 minute, acestea având iz rasial. Potrivit acestuia, numărul de telefon de pe care este apelat are prefix de Irlanda.

„Eu pe zi, din 10 în 10 minute, am câte un mesaj venit pe messenger cu înjurături, chiar și cu iz rasial. Un grup rasial a țintit numărul meu. Primesc în fiecare zi apel de la o persoană din Irlanda care nu mă lasă în pace. Toate acestea au rolul să încerce să îmi închidă gura, să mă sperie”, a spus Arafat.

Raed Arafat a oferit astăzi declarații procurorilor DIICOT

Raed Arafat a depus o plângere penalăîmpotriva celor care l-au ameninţat cu moartea pe reţele de socializare. Joi, 16 iulie, șeful DSU a intrat pe porțile DIICOT, dând declarații în fața procurorilor cu privire la cele reclamate.

„Este vorba de două ameninţări cu moartea care au fost publice şi care au fost destul de evidente, emise de oameni care pot chiar să facă rău”, a reclamat Arafat.

Secretarul de stat din Ministerul de Interne a spus că a venit la DIICOT să depună o plângere penală privind amenințările cu moartea primite, „iar de aici încolo e treaba autorităţilor”. Întrebat despre ce amenințări este vorba, Arafat a făcut doar această precizare: „Una, printr-un film care a fost postat public, şi una, prin postarea publică pe care o ştie toată lumea”.

Raed Arafat a menționat că nu cunoaşte persoana care a formulat ameninţările la adresa sa: „Mai vin din astea, dar acestea chiar au părut serioase şi a trebuit să le depun (n.r. – plângerile), pentru că nu poţi să permiţi aşa ceva. Eu sper să fie totul ok”.