Raed Arafat, reacţie pe Facebook după ce legea carantinei şi izolării a trecut de Parlament. Şeful DSU reclamă atacurile îndreptate la adresa sa, cele mai multe fiind centrate pe ideea că legea îi dă „puteri supreme”.

Raed Arafat, după ce legea carantinei şi izolării a trecut de Parlament: „Au votat toţi o lege care dă putere absolută doctorului Arafat?”

Nici nu s-a publicat Legea şi au început atacurile împotriva ei şi a persoanei mele parcă eu sunt cel care a scris-o singur, a dezbătut-o singur şi a votat-o singur. Legea nu dă puteri supreme nici doctorului Arafat şi nici unei alte persoane. Încercările de a spune că tot ce se face în lupta cu acest virus este un abuz şi nejustificat, încercând să se lege acest aspect de o persoană sau două, reprezinta o încercare de dezinformare a populaţiei şi de a menţine în continuare un curent de opinie negativ faţă de orice acţiune luată la nivel de autorităţi”, a scris Raed Arafat pe Facebook.

„In seara aceasta s-a votat Legea pentru eipdemii si risc biologic. Multe discutii, multe dezbateri si in final avem o legislatie care sa permita luarea unor masuri in lupta impotriva SARS-COV 2.