Curtea de Apel București a respins marți apelul CECBank în procesul în care fiul lui Liviu Dragnea cere despăgubiri morale după ce a fost emis fără acordul său un extras de cont. Instanța a obligat CEC Bank să îi plătească lui Valentin Ștefan Dragnea suma de 25.000 de euro, plus cheltuielile de judecată. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs.

„Solutia pe scurt: Respinge apelul declarat de pârâtă (CEC Bank, n.red.), ca nefondat. Admite apelul declarat de reclamant (Valentin Ștefan Dragnea, n.red.). Schimbă în parte sentința apelată, în sensul că: Obligă pe pârâtă să plătească reclamantului suma de 25.000 euro, în echivalent în lei la cursul BNR la data plății, reprezentând despăgubiri pentru prejudiciul moral. Păstrează celelalte dispoziții ale sentinței apelate. Obligă pe apelanta pârâtă la plata către apelantul reclamant a sumei de 7.000 lei cheltuieli de judecată în apel, conform art. 453 alin. 2  C.pr.civ.. Cu drept de recurs în 30 de zile de la comunicare, recursul urmând a fi depus la Curtea de Apel Bucureşti. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin grija grefei, azi, 14.07.2020”, scrie pe portalul instanțelor.

În 2018, site-ul de jurnalism de investigație Rise Project publica un articol despre Liviu Dragnea, Tel Drum și o societate controlată de Dragnea Jr. În articol a apărut un extras de cont al lui Valentin Stefan Dragnea, document emis de sucursala CEC Bank din Corabia. Dragnea Jr. a spus că extrasul de cont a fost emis fără acceptul său.