Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a declarat, in urma testelor efectuate de lotul echipei de fotbal Dinamo la o clinică privată din Bucureşti, ca șase jucători sunt confirmati pozitiv cu coronavirus.

Conform surselor Sport.ro, jucatorii au fost trimisi in izolare acasa iar testele vor fi reluate.

Avem o notificare din partea celor de la Dinamo, conform căreia 6 jucători au fost depistaţi pozitiv. Au făcut testul obligatoriu la fiecare 14 zile şi la 6 dintre ei a ieşit pozitiv. Acum au fost retestaţi şi urmează să primească răspunsul abia mâine”, a declarat Justin Ştefan.

Potrivit Sport.ro, Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Ștefan Fara, Alexandru Răuță și Vali Lazăr sunt cei șase jucători depistați pozitiv cu COVID-19.

Meciul restant cu formaţia Chindia Târgovişte, care urma să se dispute în această seară, de la ora 19:00, va fi reprogramat la o dată care va fi anunţată ulterior.

„Nu s-a luat o decizie oficiala dar meciul de diseara va fi suspendat!”, a declarat Justin Stefan la PRO X.

Lotul echipei Dinamo se găseşte în acest moment în izolare la cantonamentul din Săftica.

A doua oară când Clubul Dinamo se confruntă cu probleme legate de COVID-19

Este pentru a doua oară Clubul Dinamo se confruntă cu probleme legate de COVID-19 după ce la 11 iunie, cu doar o zi înainte de reluarea campionatului Ligii I, a fost depistat pozitiv unul dintre maseurii echipei.

De la reluarea campionatului Ligii I, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19, la angajaţii cluburilor FC Dinamo şi FC Botoşani.

Dinamo a fost primul club din Liga 1 la care s-a depistat un caz de coronavirus.