Bianca Pop face tâlhării pe litoral, noua sursă de venit

L-a terorizat pe patronul unui hotel, doar pentru că I s-au cerut banii pe cazare

Distrugere, amenințări, șantaj, calomnie, acțiuni deplorabile ale unei doamne care într-o societate normal nu ar fi trebuit să aflăm de ea, sau să ne pierdem vremea să scriem de ea, sau dumneavoastră să citiți despre ea. Dar “Școala Vedetelor” din România scoate pe bandă rulantă domnițe fără niciun miez, fără valori, fără minimul de prestanță pe care trebuia să îl ai la un moment dat, îndepărtat, pentru a apărea pe micul ecran. Și, da, trebuie să scriem și dumneavoastră să citiți în condițiile actuale, pentru a le stigmatiza și a le da afară din spațiul nostru. Colegă de generație cu Vulpița&Viorel, Bianca Pop a apărut la o emisiune televizată unde a prins cheag și simpatie doar pentru că țipa, urla, se dezbrăca și făcea diferite scenarii pentru a despărții cu orice chip un cuplu. Detalii, dar foarte importante, pentru că la ora actuală, Bianca Pop, fata care nu iese din casă fără o mie de euro, datorie, mai nou, recurge la aceleași tertipuri pentru a-și face un rost în viață. Produce scenarii, extrem de vocală și mereu cu ochii în lacrimi. Se filmează în cele mai crunte ipostaze și se pretinde a fi o vedetă a României, iar aici este din păcate, singurul lucru adevărat la adresa tinerei. Este într-adevăr o vedetă a României și poate că acest episod stinge total nevoia românului de a ridica în slăvi non-valori.

Are o tactică bine stabilită.
Tocmai statutul dobândit de vedetă de oraș a împins-o pe Bianca să recurgă la anumite acțiuni deplorabile, murdare cu numeroase victime la activ. În urmă cu câteva zile a fost de vină un ospătar că i-a cerut nota la un restaurant din Capitală. Bianca Pop l-a amenințat pe ospatarul respective care își făcea treaba și pe patronii restaurantului. Motivul?! Cum de au îndrăznit să-I ceară nota de plată unei vedete, în loc să fie mândri că ea a venit în umilul lor local. Ceea ce s-ar fi crezut că e o scăpare a Divei de carton se dovedește de fapt a fi un adevărat mod de operare.
Face scandal pentru a le forța mâna victimelor.
Zilele trecute, Bianca Pop a bătut drumul litoralului, în stațiunea Mamaia pentru a căuta o altă victimă sau victime. Modul de operare este simplu. Prin imaginea pe care și-a făcut-o de femeie care are foarte mulți bani, bruneta profită la maxim. Și-a închiriat o camera de hotel în stațiunea Mamaia pentru o săptămână. Însă, la finalul sejurului nu a vrut să plătească, pe motiv că ea este Bianca Pop, cea mai mediatizată femeie din România. În secunda următoare, personalul hotelului a luat imediat măsura de protocol și i-a comunicat că trebuie să plătească serviciile stabilimentului, camera de hotel, mesele, room service, tot prejudiciul ridicându-se la aproximativ 1500 de euro. Frustrată din cale afară de cele auzite, Bianca Pop a început să distrugă mobilierul camerei de nervi. Cum oare să plătească tocmai ea serviciile hotelului, inducând ideea că imaginea hotelului a avut de câștigat doar prin simplul fapt că ea a locuit acolo. Oficialii hotelului din Mamaia nu au acceptat ideea hilară a brunetei și i-au comunicat clar că nu a existat niciodată ideea unui barter sau ceva de genul, suma trebuie să fie plătită, altfel vor fi consecințe legale. Văzând că angajații hotelului nu au picat pradă încercării de înșelăciune, Diva PET a scos armele grele și a început să facă ce știe mai bine, să pozeze în victimă. Primele semn, lacrimi, nu a trebuit să se forțeze prea tare pentru că se afla într-o stare excesivă de ebrietate. Ulterior, conceperea unei povești fantasmagorice, vorba vechilor jurnaliști, fără un pahar, nu îți vin prea ușor metaforele. Doar, că, Bianca avea atât de mult alcool în sistem, încât putea crea pe loc o trilogie, în care să și poarte personajul principal.

A inventat o adevărată poveste, dar dovezile nu sunt de partea ei

Lucru care s-a și întâmplat. Prinsă la colt de faptul că nu are argumente pentru a scăpa fără să plătească, Bianca Pop și-a început numărul. Conform martorilor, dezinvoltura brunetei dă semnale clare că nu era ceva ce ar fi făcut prima data. Și-a pregătit telefonul și a început să se filmeze, plânsă, victimă, totul ca la carte. Până și faptul că până să se filmeze live pe o rețea de socializare, a dat cu pumnii în mobila camerei de hotel nu a fost ceva întâmplător. Totul pentru că pe filmarea respectivă, Bianca a început să acuze patronul hotelului că a agresat-o, după ce a văzut că nu-i merge cu personalul. L-a acuzat pe acesta că ar fi bătut-o, iar lupta Biancăi cu mobilierul din hotel ar fi fost modalitatea perfecta pentru a se alege cu câteva vânătăi pentru a proba eventuala scenarită. Însă, ceea ce nu știe Bianca este că probele nu sunt de partea ei și sunt o mulțime de persoane care au confirmat că patronal stabilimentului nu a fost prezent în niciun moment la întreaga scenă cu bruneta într-o stare deplorabilă.

Patronul nu s-a lăsat intimidat de show-ul brunetei pe internet
Mai mult, cei doi nu s-au văzut în nicio clipă. De aici au început amenințări ale Biancăi Pop la adresa patronului hotelului, total nefondate, doar , doar acesta se va speria și o va lăsa pe brunetă să nu plătească. Patronul hotelulu nu s-a lăsat intimidate de acuzele indirecte ale brunetei pe diferite rețele de socializare, fapt care a înfuriat-o și mai tare pe aceasta. FIlmulețe interminabile pe diferite rețele de socializare în care patronul hotelui era denigrat, amenințat, calomniat, doar pentru că omul de afaceri nu acceptase șantajul emotional al tinerei. După câteva săpături, se pare că patronul hotelului este un om respectabil cu familie fericită, copii și afaceri legale. Tocmai acest lucru și liniștea că nu are nimic de ascuns l-ar fi și împins pe afacerist să acționeze în acest mod, anume, ca Bianca Pop să plătească serviciile hotelului în care a fost cazată. Mai mult, Bianca Pop a continuat să-l atace prin testimoniale postate pe conturile ei de socializare, chiar și pe prietenii afaceristului. L-a acuzat pe patronul hotelului că face parte dintr-un clan interlop, o manevră disperată și la îndemâna brunetei, dar poate a uitat că suntem în anul 2020 ș itrăiește undeva în trecut. Bianca pe fiecare filmare are mereu ceva de spus despre lumea interlopă. Semn că frustrarea vedetei PET este la cote maxime pentru că nu i-a ieșit combinația și nu a scăpat fără să plătească.

ANUNȚ! Rugăm cititorii să ne contacteze dacă au informații despre alte victime ale Biancăi Pop. Se pare că bruneta a făcut un adevărat mod de lucru din a profita de diferite servicii hoteliere, cluburi restaurante și să nu plătească, iar dacă este pusă să plătească, inventează pe loc un mare scandal până cei păgubiți renunță la drepturile lor pentru a evita orice formă de scandal. Încurajăm ca eventuali păgubiți să se comporte precum patronul restaurantului din Mamaia pentru a înfrâna orice urmă de eventuale șantaje pe viitor ale Biancăi Pop.