Gabriela Firea a declarat, duminică seară, că Guvernul PNL ar putea amâna data alegerilor locale, în contextul pandemiei de coronavirus, asta „dacă PNL constată că nu ies bine în sondaje”.

„Dacă nu ies bine în sondaje (PNL – n.r.), să vedeți că le amână (alegerile locale – n.r.). Probabil că vor face tot felul de subterfugii (…) Să nu întindă coarda cam mult, pentru că este și presiunea primarilor și președinților de consilii județene PNL care își doresc alegeri cât mai repede, pentru că au muncit foarte mult in aceasta perioada.

Nu e mai periculos în decembrie? (să se țină alegerile în decembrie – n.r.) Vom avea atunci două gripe, virozele, să vezi cum fuge toată lumea buluc la teste, toată lumea o să vrea să se testeze  (…)

Gabriela Firea: „Orice este posibil. Daca au iesit ei cu un sondaj care nu are cum sa fie real”

Orice este posibil. Daca au iesit ei cu un sondaj care nu are cum sa fie real. Este hilar. Patru ani de zile, ei au fost ori numărul unu, ori numărul 2”, a declarat Gabriela Firea duminică seară la Antena 3.

Primarul Capitalei a comentat și sondajul publicat recent al PNL, prin care reiese că Nicușor Dan este pe primul loc în sondaje.

„Aia ce s-a dat publicității era un grafic, era o simulare de intrebat , era ceva cu „dacă și cu parcă care plimbau în barcă”.

Gabriela Firea: „Candidez la Primăria Capitalei, nu am de ce să nu o fac”

Sondajul real al PNL arată cu eu am procente peste candidatul lor. Așa s-a întâmplat și acum 4 ani, au ieșit până în ultima zi că ne bat și pe mine și pe domnul Dan, dar ei au ieșit pe locul trei (…)

Candidez la Primăria Capitalei, nu am de ce să nu o fac”, a mai declarat Firea.

În ceea ce privește o eventuală candidatură a lui Victor Ponta la Primăria Capitalei, Firea a precizat că „niciodată Victor Ponta  nu va lua voturi de la PNL sau USR, ci de la PSD. Normal ar fi să lucrăm împreună (…)

Eu l-am susţinut pe domnul Ponta la prezidenţiale, deşi eram însărcinată. Am muncit până în ultima zi. Trei săptămâni am suferit de parcă ar fi fost un membru al familiei mele când nu a ieşit preşedinte”, a mai declarat Gabriela Firea.