Adriana Trandafir, care participă la show-ul „Te cunosc de undeva”, este infectată cu coronavirus. Asupra actriței existau suspiciuni și surse medicale au declarat, că testele au confirmat infectarea cu virusul COVID-19.

Actrița Adriana Trandafir se alătură astfel numelor grele din showbiz, precum Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu, diagnosticați cu coronavirus. 

Adriana Trandafir, admirată pentru veselia pe care o împrăștie în jur. Ce personaje a jucat la „Te cunosc de undeva”

Printre personajele minunate interpretate de Adriana Trandafir în cadrul show-ului de mare audiență „Te cunosc de undeva” se numără Edith Piaf, Tanya, Mariana Nicolesco și Gina Lollobrigida.

Adriana Trandafir, născută pe 26 aprilie 1956 într-o comună de lângă Piteşti este numită Rudotel, pentru veselia pe care o împrăştie în jur şi felul ei optimist de a aborda problemele, oricât de complicate ar fi ele.

Deţinătoarea a numeroase premii: Premiul Uniter 2004 pentru Cea mai bună actriţă într-un rol secundar pentru rolul Mama din spectacolul „De ce fierbe copilul în mămăligă”; Premiul pentru cea mai bună actriţă de comedie în 2002 la Festivalul de Teatru de la Galaţi pentru rolul Roşe Quimet din spectacolul „Cumetrele”; Premiul pentru cea mai bună actriţă de comedie în 2000 la Festivalul de Teatru de la Galaţi pentru rolul Ana din spectacolul „Stele în lumina dimineţii”; Marele Premiu de interpretare la Festivalul de Teatru Contemporan, Brăila pentru rolul Maria Tanase în ” Pasărea măiastră – Maria Tanase în 1988, 1989, 1990, 1996. Marele Premiu la Gală Recitalurilor actoriceşti, Bacău 1995; Premiul de Interpretare la Festivalul Naţional Studenţesc de Teatru 1979; Cel mai bun spectacol şi Premiul pentru regie la Festivalul de Teatru Shakespeare de la Durham / Anglia pentru spectacolul „romeo şi Julieta” / 1978.

Este preşedinta a Fundaţiei Maria Tănase, având un talent muzical extraordinar, scrie cinemagia.ro.