Cum a aflat Andrei Ștefănescu că este infectat cu coronavirus? Prezentatorul TV a dezvăluit cum a decurs totul în noaptea în care s-a internat în spital.

Marcel Pavel a fost luat, joi seară, de acasă cu izoleta, după ce rezultatul testului făcut pentru COVID-19 a fost pozitiv. Artistul a fost transportat la Institutul ”Matei Balș” din Capitală, unde a început lupta împotriva virusului, dar și a dublei pneumonii.

În ultima perioadă, artistul a filmat pentru show-ul ”Te cunosc de undeva!”. Printre vedetele care au intract în contact cu Marcel Pavel se numără și Andrei Ștefănescu, care a fost la rândul său confirmat pozitiv cu coronavirus. 

”Am primit telefon că am fost depistat pozitiv și a trebuit să mă duc la spital. Am trezit-o pe Antonia, pe băiat nu l-am trezit. L-am pupat în somn, mi-am luat la revedere, nu vreau să spun cum a fost, a fost greu să plec de acasă. Am ajuns aici, m-au internat, mi-au făcut tot felul de analize, mi-au dat medicamante”, a spus Andrei Ștefănescu la Antena Stars.

Andrei Ștefănescu este asimptomatic și a fost internat la Institutul ”Matei Balș” din Capitală.

”Am fost testat. Asta este, stiu ca sunt pozitiv. M-am conformat regulilor. Mi-am făcut băgăjelul. N-am niciun simptom grav. Stau cuminte și aștept ca rezultatele mele să devină negative. Suntem la Matei Balș, o secție foarte frumoasă. Mă simt de parcă am fost răpit de extratereștri. E o placere. Aștept cu nerăbdare să calc pragul acestei emisiuni, „Te cunosc de undeva!”. Medicii mi-au spus că starea unui asimptomatic oricând se poate degrada. Așa sunt regulile și ne supunem. Sunt convins că vom ieși cu bine din această bătălie. Noi suntem o echipă. Am demonstrat la Antenă că suntem o echipă”, a mai mărturisit Andrei Ștefănescu, după ce s-a internat în spital, pentru Antena 3.

Andrei Stefanescu a fost depistat pozitiv cu Covid 19

Filmările au fost suspendate

Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu au fost diagnosticați pozitiv cu noul coronavirus și sunt internați la Institutul „Matei Balș” din Capitală. Antena 1 a transmis un comunicat de presă în care a anunțat suspendarea filmărilor la ”Te cunosc de undeva!”.

„Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva! sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare.