Au lesinat ,s-au trezit și au lesinat din nou…

Cezar Marin Director Adj RoAID

Perioada izolării și-a pus amprenta pe fiecare dintre noi, mai mult sau mai puțin. Zile la rând petrecute, de fapt, zile nepetrecute, în propriul cămin, fără prieteni, fără voie bună, fără distracții. Se spune că această perioadă i-a afectat mai mult pe cei înstăriți, băieții de oraș, obișnuiți cu cafenele, cu tabieturi cu viața de noapte. Din moment ce Guvernul a început să relaxeze din restricții, viața de noapte a început să se miște ușor, ușor către normalitate, dacă se poate spune așa. Nu mare uimire a fost când deja s-au văzut primele semne ale unei evadări din propria izolare, în marea de mulțime, în cafenele, în cluburi, în brunch-uri. Cu sălbăticia în dinți și pofta în suflet, băieții de oraș și fetele de oraș au dat năvală în tot ce înseamnă terasă pe care o puteau transforma într-un club. Revenind, se văd primele semne ale sălbăticiei, nepetrecuți, posomorâți, dar cu avânt și chef de viață, vezi cazul FRESH al manelo-trapiștilor, rupți în bătaie pentru că nu ar fi vrut să plătească o notă. În același weeknd, tot în zona de NORD din Mamaia, s-a petrecut un alt incident, dar cu nume mai sonore, mai cu ștaif, mai spălate, mai, dar să nu exagerăm.

Brigada Diverse, varianta 2020
Vă amintiți filmele celebre cu Spionul Dandana, desigur, delicioase, efervescente, teribil de amuzante pentru vremea respectivă, precum un guler ridicat HUGO în anii 2000. Au fost amzuante dar parcă acum se mai gustă și altceva. Ce s-a întâmplat?! Mioriticul Spion Dandana, Cezar Marin, recunoscut pe plan mondial, a evadat cum vă spuneam din izolare, direct la mare. Cu gura uscată și chef de distracții, presupusul agresor al lui Mălin Bot, a venit la malul mării alături de iubită, Oana Garbea, copilul cuplului plus celălalt copil din fosta căsătoriei a Oanei.

Soția a clacat, cu ce s-a intoxicat?

Cu copiii lăsați în hotelul de lux pe mâini bune, cuplul a refulat după atâta izolare, într-o mare hărmălaie cu șampanii, shot-uri, toate cele, dans, voie bună, ca la carte. Toate bune și frumoase până când soția lui Cezar Marin a clacat, inexplicabil, arătând semne de intoxicare cu alcool, sau cel puțin așa părea la primele semne. Prins în plin miez al distracției, Cezar Marin cu greu a observat că mama copilului său a fost luată pe sus de către bodiguarzi și scoasă afară din club, la aer. Oana Gârbea a fost totuși însoțită de o prietenă de a cuplului. Într-un târziu, adjunctul de la RoAid (Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare) a observat că Oana lipsește de la masă și a venit într-o fugă la aceasta.

S-a ascuns de copii. Băgată în duș cu apă rece. FAIL!

Cuplul a fost luat cu mașina de către Prietena acestora si duși la Hotel Opera, în apropiere, unde erau cazați.Prietena cuplului, a urcat cu Oana Garbea în camera sa de hotel. Mama celor doi copii nu dorea și nu pica bine să fie văzută de către minori, în starea teribilă în care se afla, iar camera prietenei, ca loc de cazare a venit ca o salvare. În cele din urmă a venit și Salvarea, aceea cu luminițe și nino-nino, dar până atunci, au mai urmat clipe de groază combinat cu umor negru, exact ca în filmele cu celebrul spion Dandana, porecla de aur a lui Cezar Marin. Revenind în cameră, Prietena celor doi A încercat o manevră cunoscută de resuscitare, duș rece în cada camerei de hotel.

Agitație în parcare cu doi băieți de oraș.

În tot acest timp, adjunctul Marin se afla jos și căuta ceva energic în mașina prietenei. În timp ce se afla la mașină, Cezar a fost deconspirat de către doi tineri. Aceștia au recunoscut mașina în care Spionul buclucaș cotrobăia și l-au luat la rost. Sub presiunea celor întâmplate, scos din club în miezul distracției, soția inconștientă și cotrobăind într-o mașină de ceva vreme, după te miri ce, venirea celor doi tineri, cunoscuți de altfel lumea de oraș, a venit ca o picătură care a umplut paharul răbdării. Din momentul în care cei doi băieți de oraș l-au întrebat ce caută la o mașină care clar nu este a lui, Cezar a explodat. Replici acide, energice”Voi știți cine sunt eu?! Eu sunt șeful serviciilor, chem SRI-ul”, plus tot felul de replici hilare. Văzând reacția Spionului,  cei doi tineri au zis că nu sunt pe același film cu adjunctul RoAid și i-au stins avântul cu două flegme  serioase după care și-au văzut liniștiți de drum. În tot acest timp, vreme de 45 de minute, Oana Gârbea era tot inconștientă în camera de hotel.

Au “tras” ponoasele
Speriată, amica celor doi a coborât să-I spună lui Cezar că Oana nu și-a revenit și că Salvarea este pe drum. Medicii au laut-o și trio-ul buclucaș a stat vreme de câteva ore la spital până când Oana și-a revenit. După o asemenea noapte, te așteptai ca orice alt cuplu să se lase păgubaș și să petreacă următoarea zip e sucuri de fructe și vitamine. SURPRIZĂ! Oana și Cezar nu s-au lăsat păgubași și au revenit în același club din zona de nord a stațiunii pentru încă o rundă de distracții. Culmea, povestea n use oprește aici și nu are nicidecum HAPPYEND. Ca într-un cuplu sudat care nu se lasă la greu, de această data i-a venit rândul lui Cezar să fie scos pe brațe din club, prezentând aceleași simptome precum Oana, în noaptea precedent. Ca o concluzie ipotetică, picajul dramatic al celor doi, cu aceleași trăiri, stare de inconștiență, în plină distracție, băutura nu ar fi fost suficientă ca să le facă pe lac celor doi părinți amorezați.