Ioana Simion declara, în urmă nu cu mult timp, că nu mai e cale de împăcare. ”Ilie crede că glumesc!”, spunea atunci când era decisă să divorțeze de fostul mare tenismen. Doar că totul s-a șters cu buretele! Ioana și Ilie s-au cununat religios sâmbătă, 6 iunie, iar naș le-a fost Ciprian Marica, nimeni altul decât actorul care a jucat rolul principal în amantlâcul cu Ana Morodan.

La o mănăstire din Techirghiol a avut loc ceremonia prin care Ilie Năstase (74 de ani) și Ioana Simion (43 de ani) s-au unit în fața Domnului, apoi, petrecerea s-a ținut la un restaurant cunoscut de pe malul mării. După cum spuneam, cei doi au reușit să evite divorțul, care fusese înregistrat, pe ultima sută de metri. Ioana i-a pus condiții celui care la cununie a venit îmbrăcat în uniforma de general.

Ciprian Marica l-a cununat pe Ilie Năstase

La scurt timp după cununie, Ioana și Ilie au petrecut la restaurantul din cadrul Caelia Beach, aflat pe malul mării, în stațiunea Mamaia, anunță Click.ro. Acolo unde, printre zecile de cupluri celebre invitate la eveniment s-au aflat nașii Ciprian Marica și Ioana, care, din ce se vede, au închis scandalul adulterului de la Cluj. Nu e o întâmplare că acolo s-a ținut petrecerea, pentru că fostul international român administrează plaja Caelia din Mamaia. Ar fi prima apariție oficială a lui Ciprian și Ioanei, după ce înregistrarea adulterului la un hotel din Cluj a apărut în mediul online, la un an după ce se consumase.

Ilie Năstase, cununat de Ciprian Marica. E a cincea căsătorie fostului tenismen

Marea iubire a campionului mondial a fost Dominique Grazia, un manechin din Belgia, în 1972. Căsnicia lor a durat opt ani. Viața sentimentală avea să și-o refacă în 1984, actriţa Adelaide Alexandra King apărând în calea lui. A înfiat, alături de ea, doi copii, Nicholas şi Charlotte, rămaşi, după despărțire, în 2003, în grija mamei, la New York.

În 2004, Ilie Năstase anunţa că se căsătoreşte pentru a treia oară, cu fotomodelul Amalia Teodorescu. Bruneta i-a dăruit două fiice, Alessia şi Emma Alexandra. Divorțul a survenit după șase ani. Ilie Năstase avea să se căsătorească pentru a patra oară în 2013, la 67 de ani, cu Brigitte Sfăt. Mariajul a durat cinci ani.