Ziar de Cluj publica azi imagini cu Ciprian Marica in camera unui hotel, alaturi de sotia unui om important din oras!

Fostul golgeter al nationalei a fost surprins impreuna cu femeia chiar de cel inselat!

Inregistrarea a fost facuta inca din august 2019, insa a ajuns abia astazi pe net.

Sotul inselat e fiul fostului sef al Transgaz. Marica si cei doi soti se stiau de mai mult timp. Conform Ziar de Cluj, familiile ar fi vecine intr-un bloc din Mamaia.

Ciprian Marica e ultimul golgeter important al nationalei Romaniei. Marica a inscris 25 de goluri in 71 de aparitii sub tricolor. Marica s-a retras in 2016 din fotbal, la doar 30 de ani, din cauza unei serii de accidentari. Acum, Marica o conduce pe Farul Constanta.

Cine este, de fapt, Ana Muntean, soția prinsă de soț cu Ciprian Marica într-o cameră de hotel din Cluj. Fostul fotbalist, Ana și soțul ei, se pare că erau prieteni de familie.

Lumea showbiz-ului românesc s-a cutremurat astăzi! Și asta pentru că a ieșit la iveală un amantlâc al cărui protagoniști sunt Ciprian Marica și nora lui Florin Muntean, fostul patron al Transgaz. Idila s-ar fi consumat în august 2019, într-un hotel din Cluj. Cei doi au fost prinși în fapt chiar de soțul Anei Muntean. Dar cine este Ana?

Ana este căsătorită cu Florin Muntean Jr., cu care are și doi băieți, de doi, respectiv patru ani. Sexy-mămica a absolvit Facultatea de sport, a și făcut sport de performanță, iar în momentul de față lucrează în domeniu. Așa că e lesne de înțeles de unde ”provine” trupul sculptat. De când este izolată la domiciliu, tânăra s-a gândit să le motiveze pe mămici și, zilnic, postează diferite serii de exerciții care se pot face acasă. Ba chiar s-a gândit să apară și pe sticlă!

Astăzi, Ana Muntean a intrat în direct la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, acolo unde candidează pentru titlul de ”Cea mai sexy mămică” și a fost supusă la diverse probe.